A kommentek alapján ez egy jól karbantartott autó volt:/
Én mikor meglett a GIU az összes facebook csoportba beregisztráltam, USA, UK, még Afrikába is:D
Na viszont ezért jönnek szembe sztorik: nagyon kevés de több esetben láttam lukas motorháztetős autót, ami nem égett ki, de csúnyán a motortér kapott.
Jellmezően ha kevés esetben is a turbo környéke kapott lángra, és az terjedt tovább..
láttam olyat is amikor még csak épp pislákolt ott és nem csinált galibát.
Erre a saját megfejtésem hogy a Turbo hűtő és olaj kör kicsi tömítései ha megfáradnak, esetleg elereszti a vizet a hűtőkör, és az olaj is szivárog, plusz a hűtővíz nelkül túlmelegszik a tudrbo.. Na akkor el tudom képezlni hogy meggyullad rajt az olaj.
Ezenkívül még rettenetesen csúnya szokott lenni mikor elfigngja magát légtelenítő csavar a gűtőkörben, az nem tudom hogy tudna meggyulladni, de az is tele köpi a motorteret.
Alap esetben ezt a két amúgy filléres alkatrészt gondolnám ludasnak.
Tüzoltók nyest rágásra gondolnak.
Minden esetre szomorú látni..
Remélem nem valami elektronikai kontárkodás eredménye, béna erősítő bekötés vagy hasonlók..
Hűtő
légtelenítő csavar, mindenkinek cserélni kéne előbb vagy utóbb, jobb előbb, van olcsóbb is a piacon, de a műanyag az sorsjegy, előbb vagy utóbb törik..
Turbo
oring tömítés szett, ezt még nem cseréltem de lassan nekem is altuális lesz, megelőzés jelleggel.