Mutasd

>> Szerviz2018-02-16

Már régóta fogyogatott a hűtőfolyadékom ,ezért még ősszel meglátogattam Csörit,aki ki is derítette .hogy a műanyag szívósor a ludas. Megbeszéltük ,hogy hamarosan találkozunk ,úgyis esedékes a vezérlés csere is. Végül most a napokban került sor a nagyszervízre. Szívósor-,motorolaj-,váltóolaj csere történt.És az olajfolyások megszüntetése . Kapott a vákumszivattyú is új tömítést,és az olajbetöltő nyilás is új szimmeringet.Remélem most már tényleg jó lesz..A hosszbordás szíj feszítőjét is beszerelték ,amit még generátor cserekor vettem ,de végül én nem raktam be. Volt egy törött levegőcsövem is .amit még múltkori szervíznél törtek el Bpesten ,az is ki lett cserélve gyári újra.Ráadásként egy plusz dolog még,a szelephimbákat is kicserélte Attila ,mind a 16-ot ,mert már eléggé be voltak verődve . Érdekes,hogy ez az alkatrész kb 100e kmt bír,mert anno Zéék is cserélték már őket 196000 km-nél.
Kérésem volt még hogy a márciusi műszakira nézzék már át a kocsit. Nagy hibát nem talált Csöri,van egy repedt ködlámpám amit cserélni kell,de amúgy más nem.
Egy kerékcsapágynak kezd már hangja lenni ,azt majd tavasszal orvosoljuk.Ja és vennem kell új aksit ,mert a mostani a szerviz folyamán le is merült..
Az ötödik képen az előző szerelő gányolása látható,a csövet nem levették ,hanem elhajlították a felrögzítését ,majd a visszarakást kábelkötegelővel oldották meg..no comment.,
Innen is köszönöm a gyors és szakszerű munkát a Csörgő Szervíznek!😃
Km állás: 272440