Kispogga - főkép
>> EseményAlfa 156 Sportwagon // 2009-08-15

Jóhangulatú találkozón vettem rész, ahol több Cartársal is most találkozhattam elösször (Ádám19, Reaper, Zsolti, Piritu, Rolee), ott volt még a Sanyi és Zotya146 is. A találkozás a pápai Tecsó parkolóban történt ahova Reaper-el Marcaltőtől konvolyban érkeztünk meg. A városba tömör konvolyban érkeztünk meg, majd parkolás után betértünk pizzázni és beszélgetni.
Utánna kicsit felvonultunk a városban, beszélgettünk, és megörökítettük a vasakat. Örömmel várom a mielöbbi találkozást :D:D.

 
>> SzervizAlfa 156 Sportwagon // 2009-08-07

Végre át tudtam nézetni a kocsit és a következő dolgok kerültek kicserélésre:
-levegőszűrő
-üzemanyagszűrő
-pollenszűrő
-vezérműszíj
-feszítőgörgő
-vezetőgörgő
-vízpumpa
-olajszűrő
-motorolaj
-első féktárcsák
-az összes fékbetét elöl hátul
-hátsó féktárcsa felszabályozás
-hosszanti bordás szíj
-fagyálló
-féktisztító paszta
- és mind a kép kulcsom újra lett programozva
A kocsi mindenből gyári alkatrészt kapott, csakis azt amit bele szabad rakni. A költség tartalmazza a szervizdíjat is.

>> EseményAlfa 156 Sportwagon // 2009-07-22

Eljött ennek is az ideje az első alfás találkozó az esemény színhelye Siófok. A rendezvényre Sanyival, Zotyával és ismerősökkel rokonokkal konvolyoztunk Takácsiból Siófokig, ami nagy élmény volt. Az esemény jó volt, de jobb is lehetett volna ha az eső el nem mossa. Reméljük a köv. nem lesz természetes befolyásoló erő.

>> EgyébAlfa 156 Sportwagon // 2009-07-03

Megvolt az első Hosszabb kiutam a munkahelyre. A 750km kicsivel több mint 7 óra alatt, a comp. ha nem téved akkor olyan 5l/100km volt a fogyasztás (Klima normál használat mellett). Tankoláskor úgyis utánna ellenörzök. Ami a lényeg probléma mentesen futott a gyönyörűség. :D

 
>> EseményAlfa 156 Sportwagon // 2009-07-03

Hát végre megtörtént a névrevétel csekély összeg ellenében, de még időben. Megtörtént az első elektronikus ellenörzés is ami kimutatott 1-2 dolgot, de szerencsére semmi komolyabbat, az augusztusi szerviznél elég lesz mindent megcsinálni. A vizsgálat nem került semmibe igaz úgyis oda viszem szervizbe.