Mutasd

>> Szerviz2010-06-30

Ma végre elhozhattam Rómeót a szerelőktől (kettőt is elfogyasztott... :P), eszméletlen érzés volt... Mint ha meztelen lettem volna ebben az 1-másfél hétben az utcán sétálva... :)
Cserélve:
- hátsó lengéscsillapítók
- szilentek
- gömbcsuklók
- "kutyacsontok" (szegények...:)
- bal első stabilizátor
- teljes kuplung szerkezet

Két szerelőnél járt (hátulja erősen összegyógyult az évek alatt, ezért kellet egy karosszériás is; innen ismételt köszönet Nagy Balázséknak, sokat szenvedtek... :) Mindkét szerelő tarja a mondását, hogy amennyire mi sofőrök imádjuk vezetni, és szeretjük őket, addig ők kb. annyira utálnak tökölni vele... :P Ezt főleg egy tapasztaltabb művész úr mesélte, miután 3 napig melózott rajta... :) De egy hét elég lett mindenre, közben még 2-szer kellett alkatrészeket rendelni, volt egy hétvége, vb-n kiestek az olaszok, szóval sok minden történt...

Telefonnal fényképeztem az első, és az utolsó momentumot... :)

Szerettem volna még idén a külsőre is költeni, de mivel még téli papucsok sincsenek, azon pedig nem akarok spórolni, így külső tatarozás 2011-re marad, ha csak addig nem kapok egy zsíros állást... :D Költségem csak körülbelüli összeg, van benne kedvezmény innen-onnan, de mivel kb. 4-5 alkalommal kellett zsebbe nyúlni, így fejben kb. ennyi jött ki. Ahhoz, hogy elsírjam magam, ez is bőven elég... :)

>> Egyéb2010-05-07

Ma reggel úgy bontottam ki egy levelet, mint éhes kisgyerek a csoki-csomagolást. Feladó: Alfa Amore = matricák. :) Azonnal ki is bontottam, és kocsimosással egybekötött díszítést csináltam! Mindenki nézett, hogy a nagy szélben mi a túrót csinálok, de nem bírtam ki, mind feltettem! :) A Cuore Sportivo matricák egyik kedvenc dekor helyemre kerültek, mert a küszöbnél túl gyorsan koszolódnának... :) Az Alfa Amorésok pedig egy hátulra (eszméletlen mekkora mázlival választottam ki a ránézésre 3 egyforma közül a metalic-ot...:), kettő pedig az ajtókra, a tükrök alá.
Eddig is gyönyörű volt, most még szebb lett! :)

>> Szerviz2010-04-10

Ma egy újabb mérföldkőhöz ért Rómeó.
8 napja hoztam el a kereskedőtől, és végre olaj és szűrőcseréken esett át, emellett tegnap bendix és persely cserék voltak, így az indulás már sima. :) Azonnal meg is hálálta, az eddiginél is jobb vezetni. :)
Ennek örömére most délután alapos külső és belső takarítás, ápolás, bár ez alatt az egy hét alatt nem sok kosz ragadt rá, de hát akkor is. Ápolni kell, meg hát öröm is! :)
A következő lépés kuplung és hátsó lengéscsillapító csere, aztán talán jöhet majd a külseje is... ; )