Mutasd

>> Esemény2024-05-11

A legjobb alfás buli!
A Spider csapat pénteken érkezett. Mi korábban jöttünk és amíg a többieket vártuk fürödtünk egy jót.
Már a vacsora utáni "bemelegítő edzésen" megfogalmazódott a kihívás. Aki a legrosszabb eredményt éri el az fizeti a szombati italt!
Szóval a Selenia:
- Az itiner jó volt, ettől függetlenül már az első állomás (CARNET) előtt sikerült eltévednünk és csak nehezen találtunk vissza. Aztán a templomkerülésnél is elcsatangoltunk, de ott már hárman bolyongtunk :-)
- A feladatok ötletesek volt. Főleg a templomszámolós tetszett. (Még mindig kérdés számomra hogy honnan lehet tudni egy tornyos épületről hogy az templom-e?)
- A tesztek szokás szerint sok esetben tényleg tippelősek voltak. (A lóhere első alkalmazása a rombusz alapon pl. nekem teljesen kiesett, el is rontottam a kérdést.)
- A szintidőt nagyon nem értettem. A levonás nélkül is 2 perccel korábban értünk be. Mi meg útközben haza is jöttünk hogy rövid nadrágot vegyek fel - emiatt 21 percet levonattunk. Nem kellett volna. Szóval valamelyik hétvégén megyünk még egy kört az útvonalon, immáron nem a megengedett sebességhatáron, hanem alatta. Az 5:04 körüli szintidőből 103 perc volt a feladatokra (a feladatokra adott időket is mértük, ott nem csúszhattunk el), amit levonva 201 perc menetidő jön ki. A távon 23 percet "nyertünk", ami bő 10%-ot jelent. 10%-al folyamatosan gyorsabbak lettünk volna????
- A lángosevés jókor jött.
- A rajtszámok miatt egyértelmű volt hogy ki a versenyző és ki az aki csak Alfával közlekedik. Jó ötlet volt!
- Általában minden infót időben megkaptunk a szervezőktől, erre nem lehetett panasz.
- A szálloda jó választás volt, minden igényt kielégített.
- Szemben a pizzaautomata érdekes volt. Ilyet még nem láttam!
- Volt még egy Spider, de valahogy nem találkoztunk vele, nem is jött oda hozzánk. Kár.

Szóval 69-70. helyet csíptük meg azonos pontszámmal Zseléékkel. Jobbra számítottunk, de végül is mindegy! Jó buli volt!

A Spider csapat nem nyert most se semmit.
Este - amikor már nem voltunk szomjasak - Kraszy arra tévedt és beszélgettünk egy jót. Meg is említettük neki hogy egy különdíjat igazán kaphattunk volna: A Spideres csapat, aki négy éve nem nyert semmit! :-))

Ja, és nem mi lettünk a Spider csapatban az utolsók, így potya piával zártuk a hetedik Seleniánkat.

Jövőre újra megpróbáljuk!