Blog >> esztergom

>> Eseménymesa // Alfa GT 1.9 JTDm 16v // 2016-04-02

Ahogy már korábban is előfordult, a főszervező Sudár Zoltán, alias ChoppR6 nem jelent meg a rendezvényen. Még szerencse, hogy a helyszínt én jelöltem ki, így az adott volt. Közös szavazással Ilonát vezetőnek javasolva jutottunk el az egyetlen kitűzött célig. Szép napsütésben indultunk Óbudáról a 10-esen Esztergomba. Pontosan 20 db Alfa Romeo GT gyűlt egy helyre a városban, egy sorba parkolva, majd félkört alkotva! :)
Köszönöm szépen Dávid Kornélnak az ajándék első emblémát a további fekete projekthez! ;) Egész jól mutatott a fekete pólón az általam tervezett Alfa Romeo GT-s logó (4. kép) pirossal! ;-)

ui: A logót bárki használhatja, aki tőlem kéri, megkapja akár vektorosban is, a legjobb minőségben. Sajnos van aki egyszerűen kisajátította - igen, ilyen ember is van az Amorén! Biztos magára ismer, ha ezt olvassa :P

További fotók az Alfa Romeo kupé-kabrió közösség oldalán , vagyis itt http://tinyurl.com/jfb4wyb
Ha még nem vagy tag, jelentkezz itt https://www.facebook.com/groups/gtgtv4cbreraspider/

Első talink együtt.....jó volt találkozni rég nem látott ismerős arcokkal és sosem látott újakkal....kevés kép készült pedig a gép ott lógott a nyakamban.....inkább átadtam magam az élményeknek most már bánom sebaj majd legközelebb! Köszönet a szervezőknek!

>> Eseménymesa // Alfa 156 2.0 TS 16v Selespeed // 2011-04-17

Tegnap volt, jó volt -az idő nem annyira. Prímás pincébe álíltott Alfák = priceless!
Köszönjük! Jövőre ugyanitt! :)

>> Eseményystuc // Alfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2011-04-16

Sorrendben a 11. esztergomi találkozó volt ez, de eltérő a korábbiaktól. Nekem személy szerint hiányzott, hogy nem közvetlenül a bazilika előtti parkolóban voltunk, de ez egy másik történet.
Takács Ákostól átvettem a tavaly megrendelt Alfa Romeo történeti könyvet, valamint Halesz is odaadta az AlfaCity promóciós matricát, melyet gyorsan fel is ragasztottam az autóra.
Nagy esemény volt még, hogy lányunknak, Fanninak, ez volt az első Alfa Romeo találkozója, de terveink szerint nem az utolsó. :-)

>> EseménySKrisz // Alfa Spider / GTV V6 TB Rosso // 2010-04-24

Esztergom, 2010... Tizedik jubileumi Alfa Romeo találkozó... ismerős stori? Sok ismerős, sok új arc és mégtöbb Alfa Romeo... Mi kellhet még a boldogsághoz? Mondjuk egy Alfa szépségverseny? Ötletnek nem rossz :) ...és eljön a nap vége, eredményhírdetés... A szépségverseny győztese egy rosso GTV, IRZ-580 rendszámmal! Ismerős? Nekem is! :)

>> EseményEdyboy // Alfa 155 1.7TS 8V // 2010-05-11

Hatodik alkalommal vettem részt az esztergomi Alfa találkozón,amelyen ismét sok ismerőssel találkoztam és persze megint sokat fényképeztem :)

Mint sokan mások ma mi is Esztergomba mentünk.
A mai nap néhány állomása képekben: 1. Pápa indulás 2. Győr gyülekező 3. Pihenő és zászlókitűzés valahol útközben 4. Sorompónál áll a konvoj 5. Alfa Maci is jól érzi magát 6. A Bazilika lépcsőinél 7. Az olasz tesztlappal holtversenyben elsők lettünk, a díj 8. A Duna túlsó oldala
373 km gondtalan kocsikázás a téli nagy bütykölés után, megérte :-))
Mivel az időjárás felelősök ma is jól végezték a munkájukat mióta megvan továbbra sem mentünk még esőben a Pókkal :-))

>> Eseményystuc // Alfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2010-04-10

Az időjósok hideget és esőt jósoltak mára. Szerencsére, bár szeles volt az idő, egész nap sütött a nap, eső nem volt. Maga a találkozó a szokásos családias hangulatban telt, a csapat jó volt, teljesen rendben volt a mai nap! :-)

>> EseményEdyboy // Alfa 155 1.7TS 8V // 2009-04-21

Hogy szalad az idő!Már négy éve annak,hogy megjelentünk első Alfa-találkozónkon,ahol senkit sem ismertünk.De azóta sok víz folyt le az öreg Dunán :)
Ötödszörre már rutinosan székekkel és hideg sörrel jelentünk meg az esztergomi találkozón,ahol ezúttal már sok ismerőst üdvözölhettem és kb 150 Alfa volt,ezért nem volt tumultus és nagyjából mindenkivel sikerült találkozni és én persze órákig elvoltam a fényképezéssel,aztán egyszer csak szóltak,hogy most már menni kéne.
És végre sok hónap bujkálás után végre sütött a nap,mintha a kedvünkért tette volna :)

>> EseményGábor80 // Alfa 156 TS Distinctive // 2009-04-13

Idén ismét ellátogattam Esztergomba. A város szépsége, valamint a szervezők remek munkája évről évre bizonyítja, hogy a város méltó arra, hogy helyet adjon az év egyik legjelentősebb Alfás eseményének. Köszönet Tomminak és a többi szervezőnek hogy idén is megrendezték számunkra ezt a találkozót. Köszönet a barátaimnak is, hogy velük lehettem!