Néztem a blogodba a tetőkárpitod,hát nem tudom szebb nem volt.Nem valami szép látvány.
Egyébként nem nagy mutatvány cserélni én megcsináltam anno és ilyen lett:)
Kérdés, hogy ki mit tekint igazi Alfának. Anno, amikor megvettem a QV-t, ezt az autót tekintettem az egyik igazi Alfának, amit nagyon szeretnék birtokolni. Több mint három év után is azt mondom, a QV-t egyszer mindenkinek ki kell próbálnia.
A következő igazi Alfa szint meg most egy kicsit még messze van :)
Nálam a boxer után már csak egy V6 jöhet semmi más... De ha lehetőség lesz rá akkor egy öreg V6 és egy fiatal akármi a mindennapokra. De az is tuti olasz lesz. Mondjuk a mostanit már nem szándékozom soha eladni, ennyi autót amennyit meg kigondoltam nem lesz olcsó fenntartani, úgy hogy még hajtani kell egy "kis" pénzt... :)
egy Alfistit nem a józan ész vezérel, hanem az érzései. márpedig akit 1x megfertőzött...
fel lehet adni, a gazdaságosabbért/korszerűbbért, élve az álommal, hogy "majd 1x lesz egy igazi Alfám".
Én pl addig nem akarok meghalni, amíg nem lesz egy "igazi".
igaz nálam más a helyzet, kb nem érdemes eladni az enyémet. jó esetben kapnék érte harmad annyit mint a tied értéke.
szerencsére nem kell annyira a pénz, hogy annyiért megváljak tőle.
persze ilyenkor jönnének a gondolatok, h de hát egy autó akkor is viszi a pénzt ha nem is használják és egyebek.
előbb volt autóm, mint jogsim, és szerencsére nem munkábajáráshoz kellett, kivéve egy rövid időszakot.
szóval azért van Alfám, mert szeretem a kis qvát, megfertőzött még az elődje, és ennyi.
a +felelő helyeken, Nnek a problémának a +oldására.D
A jót kell választani, ennyi a titok nyitja. Télen általában hideg szokott lenni, nem 1x volt már -15-20, ebben az éghajlati övben, ez a jellemző.D
Ja-ja... gyárilag van már az ujabbakban... ott van, ahol az óra, a vészjelző, és a azjó nyitás jelző... na, az vészjelző és ajtónyitásjelző közti gomb nyomásával nyílik...
nem értem hova akartál menni a kocsival, illetve akkor ez nem csak a váltón múlott :))))
110964: "Óvatosan hogy menjek vele, mikor EGYESBEN van az autó és a fal meg előttem van... Kb 5 centire?!"
110991: "Hátrafelé huszoniksz centi hó volt"
Ne már ilyen ótvar kart akarjál belerakni!
Van ezekhez elektronyos nyitó. Hátsó ajtóban ott a vezeték, csak mágnes kell bele. Ha mákod van még a középkonzolon is ott a kiépítés.
Van mindenem hozzá. Igaz nem 1000péz, hanem 3000, de akkor elektromos.
Hátrafelé huszoniksz centi hó volt :))) Szóval a tolás nem volt lehetőség.
Alternatívák, persze, aztán vagy túl híg vagy túl sűrű. Sehogy sem jó. Pont, ahogy az engine olajnál. Kompromisszum. Nem számítottam az elmúlt 20 év leghidegebb telére :D
Attól függ, mit nevezel belevaló olajnak.) Ezek szerint, ma is érdemes volt felnézned?))) Alternatívák, nem Lőírás.
Azért exportálták őket Észak-Európába is?)))
Olvasd L még 1x, amit írtam.) Amúgy, ha melegíteni tudtad, akkor 1 kis kreativítással menni is tudtál volna vele.D
Az egyik lehetőség tényleg a kábelhiba, de ha a hiba már nem áll fenn, se fog biztosan eltűnni a kis lufis emberke. Lehet akár légzsák indító hiba is, érdemes kiolvasni és törölni a hibát.
(írom én, aki 10e km-e lufis emberke társaságában közlekedik...el kéne már vinni kiolvasni)
Üdv 145/146os Cartársak. Bizonyára gondot okoz néhányunknak a nem túl fényesen kinéző tetőkárpit. Ha valaki a megoldás után kajtat és nem bízik a bontott daraboknak, annak talán a segítségére tudok lenni. Amiről beszélek, tapasztalataimon alapszik, végigjártam ezt az utat. Tehát, ha valakinek segítség kell ebben a témában nyugodtan keressen az oldalamon, MSNen, vagy telefonon.