Már bocs, de ezt mivel támasztod alá?
Mert anno vagy 10-en túruk-fúrtuk az eBayt és úgy kb. bármit 5 hengeres HF ügyébben.
Most is csak egy használt van fent. 71753829
Egyébként meg ne tépj fel régi sebeket. :)))
Na kicserélték a főtengely jeladót. Nem tudom , hogy lehetséges-e , de mintha jobban menne a kocsi. A nyikorgásnak is meglett a baja, fékbetéttel volt valami gyík. Magyarul kuka volt. :D És tipikus probléma, kipufogó dobot cserélni kell. :D
Sztem annyiért új motort lehet venni Olaszországban, én legalábbis úgy láttam 1,25 milla a 2.4-es. A hengerfej 240e plussz 24e a szállítás..... ebay-en is kínálnak újat olaszból.
Rajta is van a dobozon ezen is Ricambi Originali
Emil, már megérdemelnél egy problémamentes autót, reméljük ez volt az utolsó csontváz a csomagtartóban! Ha már említettétek Pityukomát, az Ő blogja, ötlete alapján javítottam fel a hátsó ablakemelőmet, valószínűleg nem lesz vele probléma 50 évig:-)
Köszönet érte Pisti!
Nem tudjátok ki írt az ablakmosó szintjelző beépítésről blogot?
Nem találom a keresőkkel.
Tudnom kéne, hogy hányas fúróval fúrjam ki a tartályt, hogy a tömítés jó legyen. :)
Így olyan hatást kelt mint koporsóban a hulla...
Nagy okos futóműves haverom már többször megjegyeze; az Alfa öl, butít és nyomorba dönt. Azt mondta nálam az első kettő megvan, a harmadik megy folyamatban:(
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem hogy néha ugrál az alapjáratom hideg motornál beindítás után kb 1-2 percig olyan 750-900 között kb. Csak a befecskendezést nézzem meg vagy esetleg érdemes másfele is kutakodni? (1.9 16v) Majd mes-ben megakarom nézni a korrekciókat,csak egyenlőre még nincs kábelem hozzá.