Múlt héten születtem Dalos Lia vagyok. 3100g 52cm. Apa már múlt hét szombaton haza is hozott valami nagy szürke dobozban ami négy karikán gurult. Nagyon tetszet az út hazafelé is a nagy szürke doboz is. Apa! - mondom - Mi ez a nagy szürke doboz? Erre apa mondta, hogy Alfa Romeo 159. Hát ebből semmit sem értettem. Mindegy, de nincs ebből valami lányosabb szín? Mondjuk valami lila vagy rózsaszín? Apa jót röhögött és azt mondta olyan nincs, esetleg piros van mint a tesóm gyerekülése. Na az már igen, hol lehetne egy ilyen piros Alfa 159-est látni? Apa mondta, hogy szokott lenni minden tavasszal valami 159VTT ahol talán lesz jövőre piros is. Na mondom akkor oda mindenképp elmegyek, és minden piros 159-es ott legyen ám, mert különben hisztizni fogok !!! (és akkor senki sem alszik:):))
Addig is jó sokat eszem-iszom-alszom, hogy megnőjek. Már a hét elején meg volt a születési súlyom, sőt már le is hagytam. Remélem sok kispajtással találkozok majd tavasszal, és sok szép 159-est fogok majd látni.
Mindenkinek puszi
Lia