Apropó szín. Nézegettem a Bianco Lunare színt, bitang jól mutat...na, ha nem ütne el a lökhárító és a küszöbspijler.
Még mindig ekkora probléma a fém és műanyag elemeket egyforma árnyalatra hozni?
Kb örökre zavarna, mintha javítva lett volna. Pedig nagyon elegáns, jól kiadja a formát.
Van egy garnitúra eladó 17" Giulia Super gyári felnigarnitúrám, TPMS szenzorokkal, Pirelli Sotto Zero téli gumikkal. Ha gondolod küldök képeket, ill. megmérem a gumikat.
Újonnan vettem ezeket is anno a kocsihoz, gyári szett.
Sziasztok!
Segítsetek!
Valaki avasson már be felnik nyomás ellenőrző rendszerébe! Akarok egy másik felni szettet télinek. Milyen szelepet (gyári, utángyártott) és hol érdemes keresnem?!
Előre is köszi!
Bírják ezek! Azóta sincs gond! :-)
Van ismerősöm aki felhúzatta a qv-t 620lóra.Szlovák cég aki csinálta annak a tulajának is van egy az erősebb.Ott csak a nyomatékot mondták de az 1000Nm!
Ezekre azért kíváncsi lennék,hogy mennek. :-)
Ez két éve volt Kaposon.Kötetlen gyorsulás úgy,hogy valaki beáll az autók közé és indít.
Jó játék. :-) Sajna ilyen tali csak ez az egy volt.A többi csak beszélgetős.
Köszönöm szépen! 😁🙌
Ha esetleg érdekel több Brerás videó van egy YouTube csatornám nem tudom találkoztál-e vele? 😁
Mindig amikor valamit fejlesztek rajta csinálok egy kis videót róla :)
Igen.Szereltek nekünk is már pár autót mostanában.Korrektek voltak és a a szakszerviznél harmadával olcsóbbak.Sok porschet is visznek nekik Pestről mert értenek hozzá és jóval olcsóbbak.
Nagyon durva, de hozzá kell tenni, hogy az egy szívómotor. Ott tényleg elengedték a hangot, amit már az új turbómotoros V8 Ferrarik sem tudnak....
Szerintem a 8C a világ legkegyetlenebb hangú autója! Másképp szól, mint a,V12 szívó Ferrari motorok.