Mutasd

>> Autóápolás2015-12-20

Volt egy kis időm, így gondoltam ismerkedek kicsit az autóval a Blue & Me egységgel, és a Media Player-el. Meg volt pár apróság amit megcsináltam.
Mivel nem szeretek semmi idegen feliratot, így eltűntek a Riegler matricák az autóról. Ki lett cserélve a rendszámkeret, meg az első irányjelzők alól szintén el lett távolítva.
A bal lábnál a taposónál rozsdásak voltak a csavarok, nem illik egy ilyen autóhoz. Sajnos saválló nem volt azt rendelni kellett, de addig ez is megteszi.
A kormány alatt a térdlégzsáknál elhagyta magát a bőr tépőzár. Lett rá véve öntapadó, és ki lett cserélve.
A jobb lábamnál a szövet borítás nagyon elállt, ami nem volt szép. Sajnos nem tudtam hova ragasztani, így vágtam egy kb. 5X17 cm-s saválló lemezt, azt felcsavaroztam a borítás mögé az ott lévő csavarokkal, formára hajlítottam, így kaptam egy nagy sík felületet. Igy már volt hova ragasztani kétoldali Patex ragasztószalaggal.
Az ülések hátulján lévő bőrzsebek egy kicsit ki vannak tágulva, ami annyira nem tetszik.
Szerencsére egy ismerősöm fillérekből megoldja. Ki kell venni az ülés hátulját, ami külön kivehető így nem kell az ülés borítását megbontani csak azt a zsebes részt. Kivág belőle egy kicsit és újra megvarja.
A csomagtartóba szintén beraktam a dolgaimat a pótkerék mellé, és mivel a 0.1 bar nyomást kicsit keveselltem benne, fel lett fújva 4.0 bar-ra. Így már használható ha kellene.
Ki lett cserélve az Alfa driver matrica is.
Holnap megyek bontóba pár apróság félre van rakva de babonából nem mertem elhozni csak ha itt van az autó. :-)

 
>> Esemény2015-12-18

Végre a mai nap megérkezett hozzám Piritu autója. Nem akartam még cserélni igaz foglalkoztatott a gondolat. Aztán megláttam a hirdetések között, és nem akartam lemaradni róla. Nagyon szép nagyon megkímélt egyszerűen gyönyörű. Élvezet vezetni. Az enyémet is elvitték közbe. Így a végére minden összejött.