Mutasd

>> Szerviz2013-06-17

Komáromba menet eltűnt a tempomat a kocsimból, meg a menetstabilizáror. Kezdtem kétségbe esni és peregtek a súlyos összegek a szemem előtt. Aztán mikor beálltam a régi autóm mellé meg kellett állapítanom, hogy tolatóradar sincsen...
Ekkor egy kis mosoly kiült az arcomra, mivel nagyjából a fejembe van az autó kapcsolási rajza. Megnéztem a biztosítékokat és az egyik jobblétre szenderült. De hát azok csak úgy nem adják meg magukat...
De ekkor már sejtettem hol a hiba. Biztosíték kicserélve autó hátramenetbe rakva...minden működik...egészen addig míg szépen óvatosan nem kezdtem el kinyitni a csomagtér ajtaját. Félúton megszűnt létezni minden! Szétszedtem a kábelköteget ami a csomagtér ajtajába megy, hát eléggé meg volt viselve. Kicseréltem leszigeteltem, és most minden jó!

 
>> Egyéb2013-06-17

Találtam pár db vadriasztót elfekvőben otthon. Gondoltam felrakom hátha használ valamit, de mivel elcsúfítani nem akartam az elejét így a maszk mögé került. Nem látszik de mégis ott van. Ha használ akkor jó, ha nem akkor se veszít az autó a szépségéből.

 
>> Tuning és extra2013-05-25

Miután a Novitec toldatomat ami nagyon szép volt megharapta egy aknafedél, úgy döntöttem kap egy másikat ami nem ennyire alacsony! Amit kinéztem elég drága lett volna, de a Fanat-X csapat megoldotta féláron. Gyártottak egyet. Természetesen fényezve lett az egész első lökhárító ha már le van szedve!
Most viszont már merem ültetni, meg azt hiszem kell is, mert úgy néz ki mint egy off-road...:-)

 
>> Tuning és extra2013-05-17

Eléggé rozsdás volt a féktárcsám gondoltam lefestem, hogy szebben nézzen ki. Ha már nekiálltam a féknyergeket is lefestettem.

 
>> Autóápolás2013-05-08

Mikor megvettem már tele volt az oldala ajtórányitásokkal, meg húzásokkal. Gondoltam ráférne, hogy ezek eltűnjenek, meg egy kis ápolás is, így elvittem vftsárpi cartárshoz egy polírra. Ha már ott van a lámpát is megcsináltattam.
Szerintem a képek magukért beszélnek....:-)

 
>> Szerviz2013-04-26

Egyszer csak egy olajtócsát láttam a kocsi alatt, bíztam benne hogy nem az autómból folyik, de mikor alánéztem meg kellett állapítanom, hogy sajnos igen. Megadta magát a főtengelysimering. Csöri volt olyan rendes, hogy bezsúfolta még a heti keretbe valahogyan, így gyorsan és szakszerűen meg lett oldva a probléma. Ezer köszönet érte! Meg ki kellett cserélni még a bal gumiharangot is.

 
>> Szerviz2013-04-21

Találtam az autó elejébe egy kis olajtócsát. Sajnos a légkondi vezetéke az alu megadta magát. Javítani nem lehetett mert tele volt lyukkal, mint kiderült a tisztítás után. Bontott lett véve, ami persze a legalsó volt a légkondicső halmazba. Örültek nekem Érden biztosan... De én is izgultam hogy legyen. Nem értem igazából, hogy egyforma autó, motor évjárat, és egyiknek itt megy a cső a másiknak ott!
Ráadásul a régebbi autómnál elég lett volna az utolsó 30 cm-t cserélni ilyenkor mert ott volt még toldva a vezeték, itt viszont az egészet kellett a tűzfaltól. A fél motorteret ki kellett bontanom.
Ha már megbontottam cseréltem az összes gumigyűrűt.
Nyomáspróbáztuk nem engedett semmit, mégis a gép a feltöltés során szivárgást észlelt, de fel lett töltve, ment bele UV is rendesen, hátha meglátjuk hol enged. Sehol se láttunk szivárgást így se. Most jön a hideg rendesen!
Sajnos azóta találtam még egy "kis" olajat a kocsi alján de ez már más lesz sajnos és Csörire vár. Kicsit sírni tudnék mert szerintem a kuplung cserénél nem cseréltek főtengely simeringet és az fáradt el, de meglátjuk...

 
>> Tuning és extra2013-04-04

Mivel az első lökhárítómon lévő toldat kicsit megrepedt és akadt rá vevő, aki már szokta ezt a magasságot így kicsit szomorúan de megváltam tőle. Másik fajtát kap ami ennyire nem alacsony, meg ha esetleg ültetésre kerülne a sor akkor is használható. A Fanat-X csapat vette kezelésbe.

 
>> Esemény2013-04-01

Sajnos megharapta egy csúnya aknafedél. Az a baj vele, hogy elég alacsony, pedig még le sincsen ültetve... Kinéztem egy másikat ami kicsit magasabban lenne, és a Fanat-X csapat elég jó áron le tudná gyártani is. Köszönet ystucnak. Még megálmodom, lehet adok neki még egy esélyt a túlélésre. Meg ha már le van véve akkor újra fényeztetem az első lökhárítót is mert tele van kőfelverődésekkel, meg nézek rá valami fóliát a sok kis kő ellen, mert nem gazdaságos negyed évente átfesteteni.

 
>> Szerviz2013-03-23

Elég gyorsan pörögnek a kilométerek az autóba, így meg kellett látogatni Csörit, hogy megejtse a kötelező olajcserét. Gyári szűrő, és olaj, meg kicserélte a nívópálcának a tömítését, mert szivárgott mellette az olaj elég rendesen. Természetesen minden gyorsan precízen!