Mutasd

>> Esemény2016-05-28

Páros konvojozás Velencére a Kedvesemmel, kedves Alfás ismerősök, napfény, főzés, játékok, szokásos autómustra, megszámlálhatatlan koccintás Pityukoma egészségére, tábortűz melletti beszélgetés, ismét egy fantasztikus Alfás találkozó, végül sohavégetnemérőnek tűnő éjszakai hazaút a fővárosba. Nagyon jól éreztem magam.

 
>> Autóápolás2015-11-02

Kaptam a Kedvesemtől egy új váltógomb kupakot a kopott helyett.

 
>> Esemény2015-08-20

Ákos tegnap elintézte a szeretett Alfám műszaki vizsgáját. Hálás köszönet! Mindenért! ;-)

(Ismét csodás érzés volt konvojozni a csodaszép, kivilágított budai rakparton.)

 
>> Egyéb2015-08-06

A problémák csupán az élet által állított feladatok. Minden, ami történik, a javamra válik és a fejlődésemet szolgálja, még akkor is, ha kellemetlen vagy fájdalmas. Tekinthetők ajándéknak is, hiszen aki megoldja, az fontos felismerésre jut.
"Jó dolog, ha néha minden támaszték kidől alólunk, mert ilyenkor láthatjuk, hogy mi kő a talpunk alatt, és mi homok." (Madeleine L'Engle)

 
>> Egyéb2015-07-22

Csak hogy sohase felejtsem el!

dewvil (Ákos) - Bemutatkozó sorok:
"Valahogy mindig óvakodtam és prüszköltem az olasz autóktól, amióta kocsizok és a a munkám révén foglalkozom velük. Sok sok 159-esben ültem már és a sokadik után elkezdett tetszeni, hogy ez nem rossz. És tényleg nem! Tetszik :):) Jó, megbízható, kényelmes, nagy, szuper, stílusos, kombi, és ha szexelni akarsz benne bőséges a hely:)
Noshát ez az én történetem, ez az én sorsom, ez az én ALFÁM......a végzetem. Végzet, amellyel a sors olasz autót hozott és Alfás szerelmet, szenvedélyeset, igazit, forrón izzót. Őt amire egyáltalán nem számítottam. Így ez a márka igen különleges lett számomra!"

 
>> Egyéb2015-07-04

:)

 
>> Egyéb2015-04-01

Ma érkezett a futár ezzel a gyönyörű porcelán bögrével a kedvenc habos tejeskávémhoz. :)

 
>> Esemény2015-03-30

Tegnap Simontornyán átadtuk Tomi új 156át. Nagyon jó volt ismét érzeni, hogy ilyen összetartó csapat tagja lehetek!
Köszönöm szépen Pityokomának, hogy elvitt és nem maradtam ki ebből a fantasztikus élményből!

Ezt épp ma olvastam:
"Sokszor gondoljuk azt, hogy az erőnk véges, és abban bízunk, majd mások segítik a boldogulásunkat. Pedig az erőnk megsokszorozódik akkor is, amikor mi segítünk másoknak, amikor mások meríthetnek belőlünk vagy támaszkodhatnak ránk."

 
>> Szerviz2015-02-27

Ma 2 hónap állás után bevágta a durcit az én szeretett Alfám és nem indult be. :( Se kép, se hang, semmi.

update1 - 2015.03.28.
Hege cartárs segítségével kikerült a lemerült akksi a garázsból mozdulni sem tudó kocsikámból. Hálás köszönet érte! MagnetiMerilla volt benne. Nézegettük, forgattuk, elhinni sem akarjuk, hogy lehetséges, hogy még az eredeti volt benne?? Ki tudja...

update 2 - 2015.04.04.
Ma reggel 8kor találkoztam Hegével, aki elvitt egy akkumulátor szakboltba (köszönöm a sok segítséget neki!), ahol megvettem az új akkumulátort és újra megszólalt az ismerős hang. :)

 
>> Egyéb2014-12-27

Karácsonyra kaptam Ákostól egy gumiszőnyeget. Álom a méretpontos szőnyeg (eddig nem az volt), nem csúszkál, nem akad, nagyon kényelmes.