Mutasd

>> Egyéb2014-11-08

Apróság az Alfába: ülésmagasító Vivikének és ülésvédő az autónak.

 
>> Egyéb2014-11-08

originale italiano

 
>> Esemény2014-07-19

Hihetetlen szülinapi meglepetéssel készült Ákos - olyan volt, mint egy mini olaszos kirándulás.
Este egy hatalmas kartondobozzal érkezett az amoréspasi a legemlékezetesebb ajándékommal. :)
Virág, pezsgő, isteni olasz vacsora a Cézárban, Minestrone leves és Livornói tengeri hal hatalmas nagy serpenyőben, fehér bor és igazi szülinapi torta, nagyon csokis, tűzijátékkal, Alfás képpel, szauna-és sókamrás szeánsz a Monacoban, séta fagyival, napfénnyel a téren. Köszönöm!

 
>> Szerviz2014-07-13

Ma Ákos kicserélte az első ablaktörlő lapátokat. :)

 
>> Esemény2014-07-09

Mit jelentett idén az AlfaCity számomra?
Hullafáradt, gondokkal teli érkezés, mely kicsit tovatűnt, mikor megérkeztünk Ákossal a helyszínre. Sok-sok szép Alfa a SunCityben, idén sajnos típusparkolók nélkül. Mosolygós arcok, sokuk már ismerős, akik puszival üdvözöltek. Engem, pedig én csaj vagyok, aki nem ért annyira az autókhoz. Mindenfelé csillogó, tiszta autók; Alfás pólókban és sapkákban sétálgató tömeg; nagyon klassz, mediterrán hangulatú helyszín; csodaszép Old Timerek; egy eredeti olasz volt rendőrautó két barátságos olasz pasival, akik egyenesen Padova-ból érkeztek a helyszínre, csak az Alfa City miatt; három különböző színű 4C; Michelin baba a kánikulában egész nap beöltözve; Michelin gumiabroncs előadás, ahol nyertem egy polár plédet; Alfa City jubileumi atléta az amore shopban; Eötvös Cirkusz előadása egy fülledt sátorban; Zséda és Sipos F. Tamás koncert; tombolasorsolás (bár én nyertem volna a gyönyörű piros bőröndöt!); Marco Fazio; és persze napfény, Balaton, álmok és illúziók, a Halász és Révész szobrainak simogatása, hattyúetetés a parton, belga étcsokis fagyi (igen, igazi cukros), vasárnap strandolás és pihenés Ákossal, Bergmann cukrászda, kompozás Tihany-Szántód között hazafelé és rengeteg emlékezetes fotó. Igazi felüdülés és pihenés a rohanó hétköznapok között. Köszönet a szervezőknek mindenért, idén nagyon szuper rendezvényt sikerült megszervezni!

 
>> Autóápolás2014-06-29

Ugye milyen csillogó lett az én szeretett Alfám? :) Köszönöm szépen, hogy ilyen szépen, gondosan kicsinosítottad a Babámat!

 
>> Szerviz2014-06-07

Az autót törött csomagtér lámpával vettem (valószínűleg sikerült rácsukni valamire a belgának). Anno megkérdeztük, mennyibe fájna egy új, de olyan brutális összeget mondott a szerviz, hogy gondoltam, várok bontottra. Ákosnak sikerült szereznie egyet, amit elhozott Velencére, köszönöm! Ma megtörtént otthon a csere. :)

 
>> Egyéb2014-06-01

Egy emlékezetes este: minitali Cserkeszőlőnél, érzéki szex Tiszaugnál a jófejamoréspasim Alfájában, a Tisza partjánál a zöld természetben, heves csók közben csomagtartóba zárt slusszkulcs, pótkulcsért való hazautazás Szarvasra, Anya gulyáslevese... :)

 
>> Esemény2014-05-25

képekben

 
>> Esemény2014-05-25

A második 159VTT-re szombat reggel 6.38kor indultam Szarvasról (a magamban tervezett 6 helyett), Kecskemét felé. A lakásnál még kipakoltam néhány dolgot, be az ajándékokat, majd negyed9kor indultunk útnak Hege cartárssal és családjával, s meg sem álltunk Velencéig. :) Dunaföldvárnál nagy gázzal becsatlakozott hozzánk dewvil Alfája, így hármas konvojban autókáztunk a gyönyörű napsütésben.
Éppen a pörkölt főzésének előkészületei folytak (a csajok hagymát pucoltak), így gyorsan kipakoltam Anya finom sütijeit, s beálltam én is segíteni, szalonnát és marhahúst kockázni.
Utána nagyon jól szervezett, klassz kis játékok folytak, ki-ki maga kedve szerint szállhatott be a feladatokba. A kvíz kérdéseken a srácok nevetve, fejet vakarva gondolkodtak, ikszelgettek, és izgultak, kinek hány pont jön össze. A gyerekek közben zsákban futottak, a csajok sodrófát hajítottak, majd a rekkenő hőségben (délidőben) Pityukoma autóját toltuk-húztuk-vontuk – a mi csapatankban én ültem a volán mögött. :) Olyan mókás volt az egész, hogy közben a fiúk is kedvet kaptak hozzá és ők is két csoportra oszlottak, hogy kipróbálják a játékot.
A nagyon finom késői ebéd után mindenki kicsit ejtőzött, ki a fák árnyékában, ki a tóban pihent, utána jött a nagy képfelismerés („Pityukoma rendel”). Mi csajok és gyerekek addig egy jót kártyáztunk, nekem nagyon jól esett. Közben persze egész nap ment a szép verdák mustrálása, a neked milyen, nézzük meg… és jó kis beszélgetések.
A vetélkedők eredményhirdetése után mindenki kapott valami apró meglepit, majd a nyertes srácok felálltak a dobogóra. A vándorkupát és a fődíjat Liquid vitte haza, ezúton is gratulálok neki a szép eredményért, s remélem, ízleni fog neki a kecskeméti pálinkaválogatás, amit felajánlottam az első helyezettnek. :)
Nagyon jól éreztem magam, jó volt újra találkozni a 159esekkel, sokat nevettem, jót pihentem, ismét nagyon finomakat ettünk-ittunk! Külön köszönet ismét droberto-nak, Dalmának, Pityukomának és családjának a szervezésért, a hétvége és a játékok lebonyolításáért, klassz volt srácok! Reméljük, jövő újra ugyanitt!
Közben törlődött az amorés teljes adatlapom, így vasárnap reggel volt egy kis sírás, de végül egy déli futás, utána egy irtó jó olasz étteremben eltöltött isteni ebéd picit kisimította az arcomat – ez az olasz kajálás tette fel a koronát a hétvégére.
Szarvas-Kecskemét-Dunaföldvár-Velence-Bp-Dabas-Kecskemét: 387 km – átlagfogyasztás: 5,6