Mutasd

>> Autóápolás2021-02-09

Újabb kompresszió mérés meleg motor és gyertyák nélkül már csak kíváncsiságból is :) Eredmény majdnem ugyan az mint múltkor, csak most jobb mivel az az egy henger ami legutóbb picit gyengébb eredményt ért el, az most tudta azt amit a többi. Meleg motornál kiderült hogy valószínűleg a generátor picit szorul, az cserés lesz, de van másik ha az nem szorul persze :) különben felújítás..

Eleje szétszerelve. Lámpatartón egy menetes szár megadta magát, az szervó hűtőspirál tartó csavarjai is inkább törtek bármennyi játszás és tisztítás után is. Minden rossz csavar kicserélve, új anyák és menetes szár hegesztéssel rögzítve.

Motortér megbontás és nyúlványok kezelése. Sajnos az előző tulajnál nem maszkoltak semmit sem ki a motortérben. Lámpa feletti vízfelfogó műanyagok is cserélve, bár a régit csak takarítani kellene.

A hiányzó alkatrészek is megérkeztek. Első biztonsági öv pár (nálam a bal első nem működik), új gyári váltó szoknya, kalaptartó (ez nem volt benne) és csomagtér bal oldali lámpája is cserés lesz.

Talán így meglett minden hozzá.