Mutasd

>> Szerviz2007-11-26

Öcsém volt ma az autóval Esztergomból kijővén szürkületkor 100 fölötti tempóban eléugrott egy őz.
Csúnya rombolást végzett a vad.Leamortizálta a kocsi elejét.Néhány napja volt fenn a spoiler.Na az most ripityára tört.Illetve az egyik fele.Szerencsére a másik feléről lehetett mimtát venni.Krisz és Tiby cartárs rekonstruálta a spoilert.

 
>> Tuning és extra2007-11-26

Felkerekedtünk a távoli Baranya megyébe,annak is Egyházaskozár nevű falujába,hogy megvásároljunk egy spoilerkészletet,ami áll első,hátsó és küszöb spoilerből,valamint szemöldökből és szárnyból.Nagyon mutatós lett vele az Alfa.

>> Szerviz2007-11-26

Na,ma balfaszoskodtam egyet a budaörsi ósan parkolóban.Indultunk haza és van egy kurfli ott ahol az autópályáról le lehet hajtani.Én meg betoltam az orrom a lejövő kocsik elé.Gyorsan rükibe raktam és már tolattam is.Elmulasztotam a tükörbe nézni.Hiba volt,mert ott volt egy ford fiesta.
Csak néhány métert tolattam de az elég volt ahhoz,hogy szíjjel törjön a lökhárító.Beálltam a parkolóba,hogy megbeszéljem a másikkal de az lelépett.Nő volt.Biztos pánikba esett és talán hibásnak érezte magát.Az biztos,hogy nagyon rajtam volt,talán még gurult is mikor tolatni kezdtem.
Nem bántam,elég volt nekem a magam kára is.

 
>> Egyéb2007-11-26

Az idei nyaralás a Balatonon esett meg egy pici faluban,ahol kiváló hangulatot teremtettünk annak ellenére,hogy majd minden nap esett az eső.Árnyalta a képet,hogy egy pözső mellett kellett parkolni.Persze,ahogy hazaindultunk,egyből jó idő lett.

>> Szerviz2007-08-02

Végre került aluminium kerék az autóra.Dobott némit a látványon.Sajnos új gumira nem telt,úgyhogy használt Semperit lett rápattintva.Egy szezonra jó lesz.

>> Egyéb2007-08-02

Életem első Alfás találkozójára virradt a nap.Nagy érdeklődéssel gusztáltam a rengeteg szép autót.Sajnos mi csak lemezfelnivel jelentünk meg.Ekkor láttuk csak milyen nagy az Alfás tábor.Még nem ismertünk senkit de azt láttuk,hogy nagy az összetartás.Sajnos hamar távoznunk kellett,mivel a testvérem ippeg ma lett 30 éves és hát esztet meg kellett ünnepelni.A buli jól sikerült és 1 év múlva már másik Alfásokkal buliztunk.

>> Tuning és extra2007-08-02

Sárga matricák kerültek fel a vasra.Ecsém ötlete volt és hát miért ne?Az amúgy is jellegzetes Alfa most még egyénibbé vált.

>> Szerviz2007-08-02

A szíjjelvágott felni után most új vasfelnit kapott a gépsárkány,egy szezont futott Pirelli téli gumikkal.Végre újra széles papucsban jár a mankó után.

>> Szerviz2007-08-02

A nyári átnézésen egy hosszú lista született.Így hát az ősz folyamán cserére került két első lengőkar és két csapágy.Novemberben történt egy malőr.Egy fűből kiálló rönkbe akadt el a kocsi alja és letépődött egy műanyag doboz,ami a motortérben alul volt.Senki sem tudta mi az.A légszűrőhöz volt kötve.Kiderült később,hogy valami zajcsökkentőféleség.Nos,e hiba felderítéséhez le kellett venni a kereket.Visszaszerelés után nem lett meghúzva a kerékcsavar.Én ezt nem tudtam és el kezdtem közlekedni vele.Aztán elkezdett kopogni a kerék.Én megálltam de a másik oldalról hallottam és ott nem volt semmi gond.A vége az lett,hogy a 4-ből három csavar elhagyódott és a féktárcsa szíjjel vágta a felnit.Olyannyira,hogy még durrdefektet kaptam.A felni javíthatatlanná vált.

>> Egyéb2007-07-27

Olyannyira megtetszett vas megye,hogy ismét visszatértünk Borgátára,amit az egyszerűség kedvéért elneveztünk Bogartnak.Jót fürödtünk a hűvös őszi levegőben,majd este be mentünk Sárvárra,ahol még mindig van olyan borozó,ahol alumínium pultból mérik ki a jóféle balatoni borokat.
Hazafelé fehér személy vezetett,így én is tudtam énekelni a sárvári termálkristályról.Másnap lenyűgöző fát találtunk Zsennyén.Állítólag ezer éves,bár nem magas de állati széles.Voltunk még a Celldömölk melletti Ság-hegyen.Este sörrel kezünkben figyeltük a naplementét.