Blog >> alfa >> matrica

>> Tuning és extraleopop3 // Alfa Brera/Spider 2.2 JTS // 2020-01-11

GT Cartárs kocsiján nagyon megtetszett úgyhogy nekem is kellett egy 😁
Ablakot előtte szépen letisztítottam

Ma a debreceni Pilkington AGR Ablaküveg centrumban kicserélték a repedt első szélvédőt, természetesen a gyárinak megfelelő Pilkington üvegre.

Kifogástalan munkát végeztek, nincs nyoma a cserének, még az alsó sarkokban lévő műanyag takarók is szépen állnak a helyükön.
Külön köszönet a segítőkészségükért, beállhattam felragasztani a matrica rendszámot, illetve segített az egyik kolléga zsírtalanítani, kicsit megmelegíteni.
A kinti -5 fokban nem sok esélyem lett volna.

>> Tuning és extrapedrobaa // Alfa GT 1.9 JTD Distinctive // 2015-04-23

Sikerült összeszervezni a találkozót Halesszal, így hozzám kerültek végre. :) Még este fel is kerültek kiérdemelt helyükre. Azért jobb így... :)

>> Egyébmesa // Alfa GT 1.9 JTDm 16v // 2014-06-14

Annak idején előrelátóan nem 2 db Registered Alfa Driver matricát rendeltem GT cartárstól, hanem 6-ot. Így most az új autóra is felkerült kettő a B-oszlop tövéhez, az oldal üvegre.
Ugyanakkor felkerült a hátsó ablakra a 2014-es, jubileumi Alfacity levonó is, 3 darabban, vízszintesen elhelyezve. Szerintem vagány!

Felkerültek az első oldalablakokra a kötelező Club Mo.rosso matricák,és természetesen az ehhez passzoló rendszámkeret is felrepült a helyére :)

>> AutóápolásDiny // Alfa 156 1.9 JTD Executive // 2010-07-29

Autóápolás kategóriát találtam ki, majdnem:))

tegnap nagy sikeresen felhelyeztem Liára a GEORGE-tól kapott, 100 éves az Alfa Romeo matricát.

A hátsó ablak dísze lett, egész egyszerűen remekül néz ki :))

fotókat nem tudok most betenni róla, de talán egyszer... nem szoktam fotókat tenni a blogomba:)

Ezen kívül felkerült a bal index fölé szintén egy 100 évet dicsőítő szép matrica, azt pedig GT kollégától.

Ezúton is köszi

>> Tuning és extraystuc // Alfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2009-12-06

A Mikulás hozott nekem pár matricát... :-) Egészen pontosan GT-nek köszönhetően lett pár ragasztani való. Ma hazafelé beugrottam hozzá és átvettem a kis csomagot. A téli kerekek kupakjára emblémát csinált nekem, valamint még néhány agyszüleményemet elkészítette. Mégpedig a jövőre 100 éves Alfa Romeo tiszteletére készült saját tervezésű matrica nála, illetve terveztem egy feliratot az autó oldalára, az is elkészült. Az autó most nagyon koszos, kell majd egy nagymosás neki mielőtt felragasztok mindent. A kupakokra már fel is ragasztottam, majd rakom a kerekekbe, aztán majd idővel a többi matrica is felkerül. Képek lesznek majd. :-)