Blog >> találkozó

Ma gyml Cartárssal megtartottuk Pápán az első Spider találkozót a Nyugat-Dunántúl régióban. Az esemény színvonalát emelendő Zotya is csatlakozott hozzánk.

>> Eseményystuc // Alfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2010-06-19

Tavaly sajnos nem jutottunk el erre a találkozóra egyéb elfoglaltság miatt, de idén nem jött közbe semmi. Nagyon szeretem ezt az összejövetelt, mert egy nagyon családias, jó hangulatú esemény szokott lenni és ez most is így volt. Az időjárástól kicsit tartottunk, mert esőt jósoltak, de az szerencsére elmaradt, nem panszkodunk.
Sajnos a beharangozott hifi hangminőség verseny elmaradt, pedig szerettem volna indulni rajta. Viszont vezettem a 155 lovas Mi.To-t, igazán rugalmas autó. Teljesen meg vagyok elégedve vele, még ha amúgy nem is a legszebb Alfa Romeo számomra. :-)
A jégkrémek idén is finomak voltak, jó pár fajtát megkóstoltam. A tombolán pedig nyertem két darab Alfa emblémát. Összességében ismét nagyon jól sikerült találkozó volt. :-)

>> Eseménymesa // Alfa 156 2.0 TS 16v Selespeed // 2010-05-30

A reggel a felkelés után lefekvéssel folytatódott, az autó alá feküdtem, és vissza szereltem a motortér takaró műanyag lemezt, majd az egész kocsit lemostam, az előző esti vezérléscsere után nyomokból kifolyólag. Így kicsit késve indultunk, az egyébként is idén későbbre időzített találkozóra. Délre értünk Komáromba, és egyetlen percet sem kellett várni a beléptetéskor, ami igen meglepett, de nagyon örültünk is neki. Azért a reggeli konvojozás hiányzott... A nap így gyorsan eltelt, a Nap viszont folyton ott figyelt felettünk, és alapos bőrpírt okozott, szerencsére az erőd újabb, felfedezett szárnyai menedéket biztosítottak. Számomra a vonósnégyes a nap csúcspontja, nagyon jó választás, és pont oda illett! Kézcsókom a hölgyeknek! A Juliska tényleg jól néz ki, de 16"-os kerékkel be sem mutatnám, csak 17 és 18" áll jól neki :) Neroban pedig pompázatos!
Most is nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a szervezőknek! Már most várjuk a következőt!
Video: Alfa Brera/Spider vs FIAT 500 drag race :)

>> EseménySanyi // Alfa 156 1,6 TwinSpark Progression // 2009-09-19

Kócosw és Kispogga cartársak szerveztek egy kerti sütögetős főzőcskézős talit Árpáson. A Nyugati banda elég szép számban képviseltette magát(a kemény mag :D ). Rendkívül jó idő, rendkívüli hangulat, és piszok finom bográcsban főtt kaják. Nem is kellett több a bandának. Remélem hagyomány lesz belőle!

>> Eseményvasony // Alfa GT 1,9 mJTD // 2009-10-10

Az első nagyobb Alfa találkozó ahol én is és a GT is ott van, eddig csak külön sikerült ezt megtenni. Mekkor mákunk volt az idővel! Napsütés, tökéletes gyorsulós idő, és még az autót se hiába mostattam le. Este meg már jött az eső, azt hiszem tökéletes volt az időzítés.

Azt hiszem a gyorsulási versenyről nem tudok mit mondani az a +20 LE az meglátszott, azt hiszem nem a rajton múlott, lemaradtunk mint állat :)

>> EseményHalesz // Alfa GT Q2 170 Le // 2009-10-10

Az első nagyobb találkozó a fehér GT-mmel :) Már túl volt a bejáratáson, így kicsit gyorsulgattam is vele. Igyekeztem úgy csinálni, hogy egyesben ne pörgessem szét a gumikat, ezért elég sok rajtot elhibáztam. Sajnos kevés a 170 lóerő ahhoz, hogy Bege széttuningolt (szavai szerint okosan optimalizált!) GT-jével tartsam az iramot, gyakorlatilag mindig elvert. Bettiék szintén 180 Le fölé húzott GT-jét is csak egyszer tudtam megfogni, egy tökéletes rajttal :)

Viszont versenyeztem a régi GT-mmel is, jól elvertem :D

Fotózni viszont alig maradt időm, csak az eredményhirdetés után... nagyon lefoglalt a zsűrizés a főzőversenyen :) Így végül csak a saját autómról készítettem képeket :D
Az első és a második képért köszönet Ruuknak és Györgyusznak!

>> Eseménype-Ti // Alfa 156 SW 1,9 JTDm 16V Distinctive // 2009-09-26

Szeptember közepén egy napsütötte szombaton felkerekedtünk meglátogatni a szolnoki cartársakat egy találkozó keretében. Minden adott volt a hely a társaság plusz egy kis mézes pálesz a jó hangulathoz ami nem is maradt el! Hupikék cartárs megmutatta hogyan is kell elkészíteni egy igazi pásztorételt nevezetesen slambucot így hát ettünk-ittunk jól éreztük magunkat köszönet a szervezőknek!

A Cartársak szerveztek egy kis pizzát ebédre, klassz kocsit, ismerős Cartársak ennek nem lehet ellenállni.
Jó délután, volt.

>> EseménySanyi // Alfa 156 1,6 TwinSpark Progression // 2009-07-25

Remek kis kikapcsolódásnak ígérkezett ez a szegedi hétvége. Pityke barátommal indultunk neki a nem éppen rövid útnak. Itt el kell mondanom, hogy az Alfetta ezen az oda vissza 3xxkm-en mindenféle gond nélkül haladt, és nagyon kényelmes is volt. Pár óra kocsikázás után lent voltunk Szegeden. Sajnos nem voltunk valami sokan, de a hangulat kárpótolta ezt. Nagyon jó időnk volt. Napokig el tudtam volna nézelődni ebben a városban. Gyönyörű hely. És sok gyönyörű nő van erre felé. :D A konvojozás a csárdáig hatalmas élmény volt. A sok birka tátott szájjal bámulta ezeket a csodákat. A délutáni est-ebéd nagyon finom volt. Régen ettem ilyen jót. Köszi Satti a szervezést. Nagyon jó volt. Jövőre ott leszek megint. :)

>> EseménySanyi // Alfa 156 1,6 TwinSpark Progression // 2009-07-18

Nagyon vártam már ezt a napot. Nyár, Balaton, Alfák, Csajok....hmmmm... Kell ennél több? :) Reggel gyönyörű napra ébredtünk. Bizakodtunk, hogy tévedtek az időjósok, és nem lesz vihar. Sajnos nem jött be. Délután 2-3 óra körül elmosta az eső a talit. Azért volt benne pár jó dolog is. A csapatversenyben akadt egy-két poénos feladat is. Hiányoltam a tesztvezetést, és azt hogy az autók nem voltak kinyitva. Be volt riasztva mindegyik. Féltették az Alfákat az Alfásoktól. Hazafelé megálltunk Almádiban egy könnyed kis vacsira. Vegyes érzelmekkel mentünk haza. Jövőre nem tudom megyünk e...