Nem folyik be, mert körbe van tömítve, gondoltam erre.😀 Plusz zúzott bazalton áll minden oszlop, és még ezen túl bitumenes alvázvédővel is le van kenve. Sőt, gyalulva is van az élekből, szóval ha alulról elindul a rohadás, még akkor is feltámaszkodik négy ponton a csövek peremén. 😀 Az előző lugas sima fenyő gerenda bitumenezve, beásva kibírt 10 évet. Ha ez is kibír annyit, már jó, mert nem kell mérni, ásni, szintezni, csak oszlopot cserélni.
Naná.. Elültettem bele egy egy fogpiszkálót, nyárra ekkora lett 😂
Amúgy 200-as pvc cső 70 centire beásva 😉 Alatta pár cm zúzott kő, így az oszlop
egyetlen része sem érintkezik földdel. Szóval esélyes, hogy később rohad el.
Ha még mégis, akkor kihúzom, és kicserélem. Saját fejlesztés, a következő 10 év a teszt 😀
Totemoszlop? Ez egy technikai újítás! Moduláris lugas, cserélhető oszlopokkal. Ezek itt csak lehetőségek a bővítésre. Amúgy bármikor kihúzhatók onnan 😃
Ott azért van egy kis csel. Az nem főd. Az autó alatti részen geotextil és azon műfű. Megnéztem, reggel nem igazán párásodik, szóval sok fokozattal jobb, mintha a füvön állna.
Most hogy így belegondolok..... A Giut is úgy vettem, hogy 500 méternél többet nem mentem érte. Más hetekig rohangál szanaszét az országban, nekem meg leszállították ide a szomszédba, én meg rendszámmal, mindennel hazagurultam vele XD
Nehogy már egy autómosásért szaladgáljak.. :-P
A feketéből meg a gázolaj fogyott ki, nem is tudom mit kéne lépni erre :-D Valami kéne helyette..:-D
A Giuliettát nem velem kell megbeszélni. Sok sikert hozzá, lényegében esélytelen. Ezt én sem gondoltam, hogy így betalál ez az autó, de a tulajdonosa most lett igazán Alfás XD Nem adja, ki sem akar szállni belőle :-)
Hát... így is lehet értelmezni. :-)) De inkább csak kapóra jött az eső, aztán meg mennem kellet, és ha már a zöld volt beindítva, mentem azzal. Az özönvíz a túloldalon árasztott nagyobb pocsolyákat, az utcából kimenni is itt volt esemény mentes.
Aztán persze jót autóztam, városi huligánkodni továbbra is a 146 a legjobb :-D Egy Astrás addig-addig piszkált, nyomult, hogy végül kanyarodásból kapott egy kis leckét ;-)
Baja azért nincs neki, csak koszos 😃 De tisztában vagyok vele, hogy egy autó használaton kívül tönkremegy. Kell neki a mozgás, használat, tisztán tartás. Pár hét alatt már érzem, hogy sok lesz ennyi géppel birkózni. Nyilván lemosom azért, nem marad így 😉