E hét hétfőn meghozta a futár az Elaforgtól rendelt emblémákat és a pajzsot :) nagyon meg fog szépülni tőle az autó. :)

Ma elmentem a MemoArtba, akik dekor dolgokkal foglalkoznak, az autószerelőm ajánlotta őket, hogy ők állítólag vállalnak kavicsfóliázást is, az egyik kollégám mondta is a héten, hogy ő onnan vett 3M fóliát a motorjához és megcsinálta otthon. Így felhívtam őket, hogy beugranék a cuccaimmal és megnézzük, mit tudnak ajánlani.
Sajnos azt mondták, hogy ilyen kis aprólékos dolgokat nem vállalnak, meg úgyis olyan ajánlatot mondanának, ami túl magas lenne, annyira szöszmötölős. Azt ajánlotta, hogy inkább próbáljuk meg otthon megcsinálni. Szerencsére bent volt Betti, az osztálytársam, aki kiment, hogy megmutassa, milyen fóliákkal dolgoznak és visszajött egy kisebb darab autófóliával, ami 55 cm széles és kb. 1 méter hosszú. Azt mondta, ezt a darabot nekem adja, majd leírja magának hulladéknak, próbáljuk itthon kiszabni és elbütykölni vele. Ez a darab egyébként Mac márkájú - nem tudom, így kell-e leírni, eddig Mac-ből csak sminket ismertem :). Valaki tud erről valamit? Nagyjából elmagyarázta Betti, hogyan kell vele dolgozni, például hogy ne legyen buborékos alatta, de valaki azért tudna adni tanácsot? Köszi!