Most nem azért, de ezen a belinkelt oldalon, ahol a 3-as bmw-t odatették mellé... hát elég nagy a hasonlóság!
De ha jobban megnézed a jobboldali bevágott alfa képet, látszik, hogy nem ugyanaz mint a baloldali! Nem olyan világos az ülés, máshogy vetül a fény az ablak körüli gumin... Most akkor a kamu képet felfedő kép kamu??
Valahogy az olaszokrol nem tudom elkepzelni, hogy ekkora szemfenyvesztok legyenek. Szerintem ezek nem kamu kepek. De legalabb tudnam, mikor derul ki az igazsag. Olyan ez, mint a Mayweather-Paquiao meccs volt. Felkeltem hajnalni 4-kor, aztan 6 korul el is kezdodott :-( most legalabb nem kell koran kelni
Ezek után már és is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a valóság! Ahogy elfigyelem a "csöpögtetett" vélt, vagy valós képeket, úgy érzem sikerült mindenkit kellőképpen "összezavarni". Legalább is remélem, hogy ez volt a cél! Ezek után vagy egy nagy durranás lesz , vagy egy nagy blama lesz az egészből, amire még gondolni sem merek.
Senki nem tudja. Basszameg, még én is össze-vissza homokórázom, hogy mi van :D Annyival mondjuk beljebb vagyok, hogy közben a háttérben csinálom ide az oldalra a Giulia típusoldalt, meg adminisztrációt, de ezzel is végzek egyszer, és 5-6-7 óra még pcsamesszevan :D
Amúgy az Alfa Club.it kb. ugyanazt mondja, amit én is gondolok. Ha szivárgás volt, akkor azt a gyár csinálhatta, és kama lehet a modell. Fene se tudja
Detto. Furcsa, a sajtóoldalon még a régi szerepel a mai bemutató illusztrációjaként. Ezek szerint vagy ezzel is kivárnak az utolsó pillanatig, vagy az is egy bazinagy kama volt :D