Blog >> bőr

>> EgyébATE TR // Alfa 156 1.6 // 2010-03-30

Tiszta képek!
Még a téli görgőkön. :-/

 
>> EseményATE TR // Alfa 156 1.6 // 2010-03-20

Megigazítottam a bal hátsó kárpitot. Nem tudod a múltkor mit bénáztam vele. Az ablak tekerő nem került fel, mert keményen besötétült. :-) De nem is baj, mert láttam a másik oldalon nem tetszik, ahogy fel lett helyezve. Az ablak felhúzásánál olyan béna szögben áll meg a tekerő. Nehéz leírni látni kell. :-D A "B" oszlop kárpitja is kész.
Itt a jó idő és látszik, hogy egyre többet vagyok a garázsban. Holnap jön a többi apróság. (pótféklámpa, kipufogó csörög megint)

 
>> Tuning és extraATE TR // Alfa 156 1.6 // 2010-03-19

Bekerültek előre is az ülések. A képek minősége nem megfelelő, mert már sötétben kattingattam. A bal hátsó ajtó kárpit és a jobboldali B oszlop kárpitját még meg kell igazítanom. Az ülésfűtés kábelezését majd a zene kábelezésénél oldom meg.
Nagyon jó benne ülni. Még a fa hatású dolgoka eltüntetem belőle.

 
>> Tuning és extraATE TR // Alfa 156 1.6 // 2010-03-08

Kiszáradni látszanak az első üléseim. Keményen ápolva lett, hogy ne adja meg magát a sok víztől. (az aknába tároltam és feljött a talajvíz) Gyönyörűnek tűnnek. beszerelésre vár. Csak ne lenne ilyen hideg, mert odafagyok a szerszámhoz.

Még az alján lévő kábelekkel vagyok gondban. :-)

 
>> Tuning és extraATE TR // Alfa 156 1.6 // 2010-03-01

Keddi ápolás után szerettem volna beszerelni a piros üléseket. Sajnos 5 nap alatt feljött a talajvíz az aknában és a két első ülésem meg lett fürdetve. A többit a tisztítás után felpakoltam, hogy ne legyen poros. Nem is jutott eszembe, hogy víz lesz az aknába. Elég régen volt. Az ülések száradnak. A hátsó ülést és az ajtókárpitokat, B oszlop kárpitját kicseréltem. A bal hátsót le kell majd megint szedni, mert nem ment fel rendesen. De elegem lett és abbahagytam. Majd hétvégén ismét nekifeszülök. Remélem addig jók lesznek az első ülések is. :-/
A koszt nem kell nézni. :-)
Az első két ülés még a régi. Csak pillanatképek. Már a végén nem volt kedvem kattingatni.

 
>> Tuning és extraSeriff // Alfa Spider / GTV 3.0 V6 24V Lusso // 2009-10-28

Elcseréltem RibiPetivel a bürkét.

Bianco álom --> Nero álom :)

Kicseréltük továbbá a műfabetétekkel aggatott középkonzolt meg a váltó-kézifék körülötti részt. Minden fekete: szönyeg, tetőkárpit, s mi közte van.

Köszönet Bandinak aka András bácsi a segítségért.

PS: a képek gyengék, majd öcsémet megkérem megint, mint tavaly a vásárlás után :)

>> Autóápolásystuc // Alfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2009-05-09

Szeretem, ha tiszta az autónak a motortere is. A szelepfedél eléggé mocskos volt, így elkezdtem takarítani. Még nem tökéletes, lesz még vele meló, de első nekifutásra egész jó lett. :-)
Valamint életem első autóbőr ápolása is megtörtént. Kicsit fárasztó meló, de végül is élvezetes. :-)

>> SzervizSeriff // Alfa Spider / GTV 3.0 V6 24V Lusso // 2008-09-28

Nyikorgott kicsit a hátsó futómű--> Lenkey és Társa újraszilentezték a szükséges anyagot a farban, 1 nap alatt, korrekt áron, remélem tartós eredménnyel.
A kuplungpedál nehézkesen mozgott, nyikorgott benyomásra- orvosolva lett.
Kértem, hogy állítsanak utána a kéziféknek, kiderült, hogy nem igen akad hátsó fékbetétem, szóval kapott egy új garnitúrát.
Zöldkártyán is volt, meg apróságokat csináltak még rajta a szervízben.

Kicseréltem a gyári indexbúrákat, fehérre, nagyon jó, kellett már rá. Kicsit állítgattam a sárvédőkön is, ha már arra jártam.

Kitisztítottam a bőrt, meg le is ápoltam, hát nagyon koszos volt, szerintem a m3ss-nél töltött 2 év alatt ez elfelejtődött:)) A gyári padlókárpitok nagyon szépek melleleg. Belső tisztítás, ápolás mindenre kiterjedt, na jó, az ablakok közül csak a szélvédőre:P
Azt a fabetétet is kiszedem vmikor, csak jussak oda.

>> EgyébSeriff // Alfa Spider / GTV 3.0 V6 24V Lusso // 2008-07-15

Vol. 3- az a fehér bőőőr:))

 
>> Tuning és extraystuc // Alfa 146 ti Super Produzione // 2008-03-19

Kicsit kopottas volt már a kormányon és a váltógombon a gyári bőrözés. Úgyhogy ideje volt frissíteni ezen a területen is. Egyúttal a váltózsák és a kézifékzsák is kilett cserélve. Szerintem jó lett. Ja, és volt egy pici szakadás a bal első ülésem bal oldalán, az is meglett javítva. :-)

Ha bármilyen bőrözésre van szükség (autó, ruha, stb), akkor keressétek meg Föcköst ez ügyben. Biztos vagyok benne, hogy tud majd segíteni. Én is köszönettel tartozok felé. Thanx, Föci! :-)