Lehet a jobb C oszlop takarója alatt is. Elvileg van egy szál az antennamodul és a fejegység között, hogy bekapcsoljon a magnóval együtt. Asszem piros-zöld.
Nem jól tudod! Leginkább az átíratást kellett volna még január 5 előtt megoldani, akkor még a rendszer auto átállt a régi díjakra. Amúgy dec 31-én vettem :)
elbeszélünk egymás mellett.. :)
Én arra gondoltam, h neked kell képesnek lenni igazolni, azt, h tartósan kint élsz és dolgozol stb.. Tehát nem az van, h a rendőr megállít, megnézi a papírokat, aztán lekérdezi/felírja az adatokat adategyeztetés céljából.
Jelentem, ma reggel a nevemre vettem a kocsit! :) Sajnos, nem kicsit szívtam vele, mert hiába volt 2011-es az adásvételi, a 2012-es szabályok szerint kellett adóznom utána :(( Így kb. 30K-val többe került a mutatvány. De ez van, nem tudtam mit tenni, pedig felső szintre is elmentem reklamálni! :/
Na, ma majdnem sikerült felgyújtani az autót.
Egertől Mezőkövesdig minden ok, nem ragadt be a fék, aztán ott megálltam egy kicsit.
Onnantól mire hazaértem (20km) ez megváltozott kissé.
Kezd nekem a könyökem tele lenni ezzel az autóval. Gondozom, törődök vele, erre pofán turház. Hát jól van ez így???
Megnéztem azokat a gumicsöveket, de mivel leszedni nem lehet őket, csak egy vékony drótot toltam át rajtuk. Elvileg nincsenek eldugulva.
Lehet h mégis csak a fékerőelosztó nem enged oda olajat.
Mindegy, reggel szervíz, ez így kezd veszélyessé válni.
Így sem tudom, hogy a kvázi új csapágyból mennyire sült kis a zsír. :(
El kéne adni...
Na még egy utolsót:)A polgári perrendtartásról szóló 1952. évi III. törvény 196. § (1) bekezdése szerint:
„A magánokirat az ellenkező bebizonyításáig teljes bizonyítékul szolgál arra, hogy kiállítója az abban foglalt nyilatkozatot megtette, illetőleg elfogadta, vagy magára kötelezőnek ismerte el