Nem gondoltam, hogy egyszer nekem kell Kazes mellett felszólalnom - bár nem is igazán gondolom, hogy ez egy felszólalás lenne mellette - de szerintem ne fújjuk tovább ezt a lufit. Nekem sem szimpatikus sokszor az, amit csinál, de semmilyen szívfájdalmat nem okoz, hogy továbbgörgessem és ignoráljam, ha olyat ír, ami nem tetszik. Szerintem másnak sem kéne, hogy ez gondot okozzon.
És nem ő az egyetlen, aki úgy tud reagálni kommentben, ami bicskanyitogató lehet, - hogy önkritikát gyakoroljak - én is elég g.ci módon tudok reagálni néha, de azért Liquid Sanyit sem kell félteni, ha odaszúrogatásról van szó vagy Erhardnak sem mindig épp az "Asszertív kommunkikáció" c. könyv esik ki a kezéből, mielőtt a billentyűzethez nyúl, meg Warbi Gyurinak is voltak már elég durva megszólalásai.
A személyes ismeret általában megoldja ezeket a dolgokat, Kazes viszont nem nagyon jár egy csapatba az itteni társaság nagy részével. A segítőkészsége sem igazán világlik meg fórumon keresztül, de azért, ha valaki nézegeti, feltűnhet a statisztikáknál, hogy mindig az ő adatlapja a legjobban látogatott, ami valószínűleg a sok üzenőfalon keresztüli kommunikáció miatt van. Feltehetőleg tehát azért sok emberrel szót ért. Én pl.
itt jöttem rá, hogy nem csak kötekedésből áll.
Szerintem ő is próbál visszavenni amúgy, mert amit én az eredeti vitarobbantó hozzászólásából kiolvastam az az volt ,hogy már ő is érezte, hogy ingoványos talajra téved, mert 2 sor szabadkozással kezdte. És bár nem értettem vele egyet akkor sem, ami lett ebből az még rosszabb lett. Mert ez már tényleg közösségromboló. Ha mindenki csak továbbgörgette volna, hogy "jól van, gondolj, amit akarsz, meg lehet a véleményed, de majd mi eldöntjük hogy akarunk fórumozni" akkor nem lett volna ebből az egészből semmi.
Tényleg azon feszül be bárki is, hogy egy ismeretlen mit írt a fórumon? Tartsátok szem előtt a jól ismert mondást: "Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia..." :)
(ha vki mégse ismerné, guglizza ki:) )