A sportauspuff emígyen megreszelődött:)

Na most amellett hogy elég béna képeket csináltam mert még sok dolgom volt, siettem is..
Azért csak elmentem egy próba karikára, ugye a Casco most újra van kötve még két hét nyugi... rohadjanak meg hogy milyen alapon akar lenyúlni 90 ezer forinttal úgy hogy nem okoztam semmi kárt... ha meg úrjakötöm akkor kevesebb.. csodavilág..
Szóval a 7-esen gurulgásztam egyet, mert itt most nem a sebesség hanem a hanghatások érdekeltek:)
Tehát:
- hidegen továbbra is hangos:D:D:D ezek szerint a dob maga is szól az utastér felé:
- melegen teljesen elhalkul
- terhelésre alacsonyabb frodulaton szerintem jobb lett, de se nem mértem, és kb. 3 km-et mentem szóval igazából majd még figyelem:)))
- 3000 fordulat fölött egészen élvezetes orgánuma lett az autónak:)))
Még a sportkipu vég reszelésről hogy először nekikezdtem vasfűrésszel, mert nem találtam a flex-et:)) Hátt:D:D:D
Na de aztán úgy döntöttem előtúrom, és így lett 1 óra levágni, megcsiszolgatni eme szobrászati remekművet.
Köszönet Shadin cartársnak, aki áthagyományozta rám eme remek pár aliexpress típ. DE aczél, és full egyszerű de nagyszerű kipuvéget.
Ja a gyári véget ki kellett szerelnem, ettől aggódtam, de kifért és nem is randa:)
Még állítgatni lehet majd, egyelőre jó, vagy 10 évre:D