Mutasd

>> Szerviz2022-02-25

Megcsináltam ma a 150000-est. Kauffernél vettem olajat, szűrőt. Más gond egyenlőre nincs, majd tavasszal a kerékcserék lesznek.

 
>> Egyéb2021-12-07

Megvolt. Összes hiba: "kuplungpedálra tehetnél egy gumit."
Forgalmi betelve, mehetek okmányirodába.

 
>> Szerviz2021-11-30

Hepehupán egyre jobban kopogott az eleje. Megrángattam mindent, rögtön kiderült hogy mindkét felső lengőkar gömbfeje lóg. Kb 3 éve lettek felújítva Érden, azzal az ígérettel hogy tovább fogja bírni mint egy új. Na mindegy, vettem két lengőkart, a szilenteket jól bezsírozva beraktam. Azért a kíváncsiság nem hagyott nyugodni, az egyik réginek levettem a porvédőjét, vajon mi az a technológia amivel szétszedik ezt a gömbfejeket? Hát semmi, de rákúrt@k 6-ot pontozóval a kosár tetejére, amitől összezömült. Csodálatos... Na ott se próbálkozok többet.

 
>> Szerviz2021-11-23

Lassan nem lesz eredeti része a felső turbócsőnek.Most a toronynál lévő kanyar repedt szét, egy szilikon könyökkel javítottam. Ezek valahogy jobban bírják mint a gyári gumi.

 
>> Szerviz2021-04-23

Felraknám már a nyári kerekeket, de a hátsó pár olyan gatya volt már hogy ki kellett cserélni. A másik pár kb.70%-os Continental, de túl drágát nem akartam, és a Taurus mintázata nagyon hasonló a contihoz, erősített oldalfalú, ezért az lett.Az újak mennek előre. Remélem pár évig nem lesz velük gond.

 
>> Szerviz2020-12-04

A múltkor a gumisok szóltak hogy a hátsó fékem nagyon gatya, tudtam róla én is csak még tologattam a dolgot. Küldtek egy ajánlatot tárcsák, betétek, m.díj 68000-ről.(ha-ha) Megnéztem Albáéknál a motyót, 20000-ből megvolt. (Erhardnak még 500-zal jövök, mert a szállítási díjban differenciák voltak, legközelebb kell valami akkor hozzácsapom). Kb. 1-1 óra alatt megvolt a két oldal, szerencsére a lengőkar csavarját nem kellett kivenni, így is lejön a tárcsa.Brutálisan bele van gyógyulva, majd valamikor cumi lesz kiszedni :) Egy dugattyúvisszatekerő nem árt ha van, különben gyártani kell valamit. Szerencsére van. Most remélem egy darabig nem kell semmit csinálni rajta.

 
>> Szerviz2020-11-23

Pár éve tervezem hogy lecserélem a téli gumikat. Múzeális darabok lettek, és esőben már nem volt tapadás. Abroncskernél berendeltem Fortune nevű kínai gumikat, és ma felszerelték. Hú mennyivel jobb mint a régi volt!

 
>> Tuning és extra2020-07-15

Megelégeltem a szivargyújtós telefontöltést, mindig kimozdult, állandóan mozgatni kellett. Mivel úgysincs dohányzás a kocsiban, beáldoztam a hamutartót:) És így még a szivargyújtó is megmaradt, ha éppen szivarozhatnékom támad :)

 
>> Szerviz2020-04-18

A jó idő követelte a nyári papucsokat. Két gumi már nagyon gatya volt ősszel amikor lecseréltem télire, ezért kimentem Zsámbékra a Spiler-hez és kerestünk olcsón egy pár használt valamit. ContiSport Contact 3 lett, egész jó bőrben vannak, pár évet kihúznak. Rendeltem kerékcsavarokat is, mert a menetek kicsit elnyalódtak, lötyögősek lettek, attól féltem egyszer megszakad meghúzásnál.Most feltettem a nyári szetet és kicseréltem a csomagtér-gázrugókat, mert párszor majdnem fejbevert az ajtó.

>> Szerviz2019-11-26

Megint lejárt. Mindig ezt csinálja... Nem volt időm meg kedvem foglalkozni vele egyéb gondjaim miatt, de a jobb kézifékkötelet kicseréltem mert szétrohadt. Bejelentettem egy közeli vizsgabázisra. Két nap múlva időpontra vittem, 40 perc múlva kezemben volt a papír. Azért jó kis vas ez...