Ki lehet venni a navi Cd t is,a beàllított útvonalat megjegyzi,
Közben lehet MP3 at is hallgatni cd ről
.......................2013-01-09 09:48:51 // 28990
David | Centocinquantanove2013-01-09 09:02:01 // 28989
Dömpi!
Én azt gyanítom, hogy a "playlist" az esetedben azt jelenti (hogy szép magyar kifejezéssel éljek), hogy programozható lejátszási lista.
Ami azt jelenti, hogy ha pl. van egy sima audio CD-d és te nem a felírás sorrendjében szeretnéd lejátszani, akkor megadhatod, hogy az egyes számok milyen sorrendben kövessék egymást.
Ugyanígy működik MP3 lemeznél is, hogy a különböző könyvtárakból különböző fájlokat tehetsz fel a playlistre, és akkor nem írási sorrendben fogja játszani a fájlokat, hanem az általad kiválasztott fájlokat az általad kiválasztott sorrendben.
Remélem nem tévedtem nagyot! :D Szép napot!
Én azt gyanítom, hogy a "playlist" az esetedben azt jelenti (hogy szép magyar kifejezéssel éljek), hogy programozható lejátszási lista.
Ami azt jelenti, hogy ha pl. van egy sima audio CD-d és te nem a felírás sorrendjében szeretnéd lejátszani, akkor megadhatod, hogy az egyes számok milyen sorrendben kövessék egymást.
Ugyanígy működik MP3 lemeznél is, hogy a különböző könyvtárakból különböző fájlokat tehetsz fel a playlistre, és akkor nem írási sorrendben fogja játszani a fájlokat, hanem az általad kiválasztott fájlokat az általad kiválasztott sorrendben.
Remélem nem tévedtem nagyot! :D Szép napot!
Coolby2013-01-09 08:05:19 // 28988
Timpiri2013-01-09 06:47:21 // 28987
Hátha valaki ismerte a tulajt - Bardócz Gergő.
"ELLOPTÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Két hete eladtam az autómat és ma reggel az új tulajtól a következő levelet kaptam:
Szia!
Említetted, ha segítségre van szükségem az autóval kapcsolatban, Te eléggé benne vagy az alfás körökben, klubéletben, keresselek bátran... Sajnos máris van. Ugyanis úgy tűnik a sors nem akarta, hogy hosszú ideig legyek boldog Alfa Romeo tulajdonos :(. Tegnap délután 15:30 körül leparkoltam az autóval a Vámház körútról nyíló, a Közgáz és a Vásárcsarnok között levő utcában (mivel itt szinte mindig van hely, elég frekventált, gyakorlatilag alig van a napnak olyan része mikor nincs mozgolódás benne, és már jóprszor álltam itt meg autóval, ha a IX. kerület jobb részein vagy az V. kerület déli részén volt dolgom, mint ahogyan most is). Majd amikor az éjszakai buszra felszállás előtt és egészségügyi séta végett pár sör után gondoltam kerülök még egyet a szép fekete autó irányába, ma 0:45 körül már nem volt meg az autó :(. A rendőrségen persze még éjszaka megtettem a feljelentést, ám vannak kétségeim, hogy bármi történne... Szóval kérlek, terjeszd az igét, hogy valami gerinctelen gyökér lenyúlta a KNA 706 rendszámú fekete Alfa 159 SW-t... :( Nyilván nagyon csekély esély van egy lopott autó megkerülésére, de az alfások elég összetartó közösség, hátha...!
Előre is köszi a segítséget, Gergő
Tudjuk, hogy csekély esély van rá, hogy előkerül, de kötelességem megosztani, ahol csak tudom!
Köszi előre is!!
Megosztás · január 5."
"ELLOPTÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Két hete eladtam az autómat és ma reggel az új tulajtól a következő levelet kaptam:
Szia!
Említetted, ha segítségre van szükségem az autóval kapcsolatban, Te eléggé benne vagy az alfás körökben, klubéletben, keresselek bátran... Sajnos máris van. Ugyanis úgy tűnik a sors nem akarta, hogy hosszú ideig legyek boldog Alfa Romeo tulajdonos :(. Tegnap délután 15:30 körül leparkoltam az autóval a Vámház körútról nyíló, a Közgáz és a Vásárcsarnok között levő utcában (mivel itt szinte mindig van hely, elég frekventált, gyakorlatilag alig van a napnak olyan része mikor nincs mozgolódás benne, és már jóprszor álltam itt meg autóval, ha a IX. kerület jobb részein vagy az V. kerület déli részén volt dolgom, mint ahogyan most is). Majd amikor az éjszakai buszra felszállás előtt és egészségügyi séta végett pár sör után gondoltam kerülök még egyet a szép fekete autó irányába, ma 0:45 körül már nem volt meg az autó :(. A rendőrségen persze még éjszaka megtettem a feljelentést, ám vannak kétségeim, hogy bármi történne... Szóval kérlek, terjeszd az igét, hogy valami gerinctelen gyökér lenyúlta a KNA 706 rendszámú fekete Alfa 159 SW-t... :( Nyilván nagyon csekély esély van egy lopott autó megkerülésére, de az alfások elég összetartó közösség, hátha...!
Előre is köszi a segítséget, Gergő
Tudjuk, hogy csekély esély van rá, hogy előkerül, de kötelességem megosztani, ahol csak tudom!
Köszi előre is!!
Megosztás · január 5."
Pityukoma2013-01-08 23:54:49 // 28986
Tényleg én ajánlottam őket. Nagyon korrekt megbízható embereknek ismerem őket. Nekem is ők cserélték a vezérlést. Nem merült bennem soha fel az inkorrektségnek még a gyanúja sem.
Biztos találtok valami megoldást és közös nevezőre juttok. Amúgy együtt érzek veled, sajnálom a történteket :-(
Biztos találtok valami megoldást és közös nevezőre juttok. Amúgy együtt érzek veled, sajnálom a történteket :-(
Pityukoma2013-01-08 23:47:56 // 28985
Dömpi (il dottore)2013-01-08 22:45:04 // 28984
Nem akartam állást foglalni, nem ismerem az említett szervízt.
Igazából csak hangosan gondolkodtam. A mai világban én már bárkiről bármit...túl sokszor csalódtam :(
Igazából csak hangosan gondolkodtam. A mai világban én már bárkiről bármit...túl sokszor csalódtam :(
Laci.732013-01-08 21:31:11 // 28983
Én is náluk csináltam a vezérlés cserét! Gyári alkatrészeket raktak bele!! Nagyon korrekt szerelők! A vízpumpa meg nagyon kényes alkatrész! A 147-esemben a csere után 1 évvel meg is döglött a gyári! Aztán még egyszer ugyan olyan lett beletéve, és az meg 3 évig volt benne!!! Szóval biztos hogy a vízpumpa volt a ludas!!
vik 159 sw AZ ALFÁTLAN :((((((2013-01-08 13:38:47 // 28982
Nem gondolnam , mert mindent hasznaltat a sajat dobozaban viszaadott es fel is raktam a padlasra .
Egyebbkent sokan jarunk oda alfaval , nekem is pityukoma ajanlotta .
Fiat alfa emblemaval ellatott , kiiras szerint szakszerviz .
Apa , anya , fiatal srac , csaladi vallalkozas .
Nagyon meggyozo lelkiismeretes szervizbek tunt ........ De most itt a baj es nem tudom mi legyen ?!?!?!
Egyebbkent sokan jarunk oda alfaval , nekem is pityukoma ajanlotta .
Fiat alfa emblemaval ellatott , kiiras szerint szakszerviz .
Apa , anya , fiatal srac , csaladi vallalkozas .
Nagyon meggyozo lelkiismeretes szervizbek tunt ........ De most itt a baj es nem tudom mi legyen ?!?!?!
Erhard 242 (Pure Energy)2013-01-08 13:38:24 // 28981
nem hiszem hogy valaki megtesz ilyet ...ha baj van kiderülne...
.....2013-01-08 13:29:10 // 28980
Nem tudom, én 2 alfát néztem azokat jól adta be. Az enyémnél írja,hogy high felszereltségű, a színét is jól írta.
Dömpi (il dottore)2013-01-08 13:18:43 // 28979
az nem merült fel benned, hogy az Erhard-féle alkatrészt zsebre tette, neked meg beszerelt valami sz@rt?
Coolby2013-01-08 13:16:02 // 28978
én sem kételkedtem Erhard alkatrészeiben, mert konkrétan nekem a szerelő nem akarta beszerelni az alkatrészt és úgy kellett veszekednem vele, hogy márpedig szerelje bele, mert én megbízom a szállítóban. nekem azt hiszem rá is írta a munkalapra, hogy ügyfél kérésére beszerelve.
Erhard 242 (Pure Energy)2013-01-08 13:10:38 // 28977
annak is kell lennie arról az oldalról....láma vagyok
Dömpi (il dottore)2013-01-08 12:56:27 // 28976
itt valami nem stimmel ezzel a weboldallal!
Beütöttem a feleségem 147-esének a VIN számát, amire azt írta, hogy 147 5P Black Line 1.6 TS 16V 120CV, külső szín szürke.
Nos a kocsi nem Black Line, és csak a 105 LE-s ECO változat (nincs benne a vezérlésmódosító), kívülről pedig fekete.
Beütöttem a feleségem 147-esének a VIN számát, amire azt írta, hogy 147 5P Black Line 1.6 TS 16V 120CV, külső szín szürke.
Nos a kocsi nem Black Line, és csak a 105 LE-s ECO változat (nincs benne a vezérlésmódosító), kívülről pedig fekete.
Erhard 242 (Pure Energy)2013-01-08 12:53:22 // 28975
ez motorolaj....
Erhard 242 (Pure Energy)2013-01-08 12:51:53 // 28974
Te, ez nem váltóolaj ez fekete....
Dömpi (il dottore)2013-01-08 12:50:16 // 28973
vik 159 sw AZ ALFÁTLAN :((((((2013-01-08 12:32:16 // 28972
a kompl kuplung , vezerles , diagnosztika , izzitogyertya volt 70e .
De ha ezen tul vagyok akkor biztos nezek mast .
Igazabol a nagyszuleim ugyis abonybol szarmaznak :-)
Koszi
De ha ezen tul vagyok akkor biztos nezek mast .
Igazabol a nagyszuleim ugyis abonybol szarmaznak :-)
Koszi
Dömpi (il dottore)2013-01-08 12:29:31 // 28971
Gyere az én szerelőmhöz!!! Igaz 80 km Bp-től, de töredékéért megcsinálja!
Nekem a komplett vezérléscsere munkadíjja nem volt annyi! Sőt!!!
Nekem a komplett vezérléscsere munkadíjja nem volt annyi! Sőt!!!
Erhard 242 (Pure Energy)2013-01-08 12:22:35 // 28970
oksa meglesem
vik 159 sw AZ ALFÁTLAN :((((((2013-01-08 12:13:37 // 28969
Igen , elkuldtem a fotokat az alkatreszdiszkontos cimedre , nezd meg kerlek .
Erhard 242 (Pure Energy)2013-01-08 12:10:26 // 28968
pontosítsunk nem a vízpuma folyat ha nem a vízpumpa és a blokk között ... az nem ugyan az
vik 159 sw AZ ALFÁTLAN :((((((2013-01-08 12:02:32 // 28967
Erhard felol nincs ketsegem sem alkatresz sem rugalmassag vegett !
Alkatreszt olyat ad amit o is beszerelne a sajat kocsijaba .
A szerelovel nehezebb , mert szerintem o a problemas .
Alkatreszt olyat ad amit o is beszerelne a sajat kocsijaba .
A szerelovel nehezebb , mert szerintem o a problemas .
Coolby2013-01-08 11:54:05 // 28966
én is megnézem, milyen vízpumpa lett beszerelve nekem, mert már nem emlékszem, de gyanítom, hogy ugyanaz...
Coolby2013-01-08 11:53:24 // 28965
hát bazz, ennek nagyon örülök, én is Erhardnál vettem a teljes vezérlés alkatrészt és én is a Nadin-nal szereltettem be. Kíváncsi leszek, mi lesz a vége...
vik 159 sw AZ ALFÁTLAN :((((((2013-01-08 11:03:14 // 28964
Reinz volt mid a ketto .
GTPeti2013-01-08 10:51:14 // 28963
Ez az Airtex vízpumpa, vagy mi is volt?
vik 159 sw AZ ALFÁTLAN :((((((2013-01-08 10:49:49 // 28962
Kepzeljetek , hogy jartam .
A nadin bt szervizebe szeptemberben megcsinaltattam a komplett kuplung es vezerles cseret tobb mint 400e ert es elkezdett folyni az uj vizpumpa es fotengelyszimering .
Erhardtol vettem az alkatreszt a remek arak miatt es a nadin bt ben a XVII. ker ben kicsereltek . Erhard termeszetesen megszerzi az alkatreszt ismet es a szerelotol egy beszerelesi tanusitvany utan elbiraltatja , hogy ki , mi volt a hibas . A szerelo termeszetesen azt allitja , hogy szakszeruen lett beepitve minden es kiallitja a nyilatkozatot es ha az o hibalyat itelik meg visszaadja a szerelesi dijat (erre azert kivancsi lennek ) .
Vigyem az alkatreszt es beszereli ismet 70.000-ert !!!!
Ha az alkatresz a gyari hibas akkor nekem kell allni a szerelesi dijat , mert csak az alkatreszre szol a garancia , nem a beszerelesre !!
Erdekesnek tartom , hogy ha egy gyari hibas alkatreszt szakszeru beszereles utan miert nem vallalja a gyarto ceg at a munkadijat ???
Mondtam a szerelonek , hogy varjuk meg a szakvelemenyt az alkatreszrol es utanna ha nem o volt a hibas akkor kifizetem a munkadijat .
Tehat mindenkeppen bukom a masodik szerelesi dijat !!!
Allitolag ilyenek a magyar torvenyek ?!?!?!
Persze elofordulhat gyari hibas alkatresz , de ket kulombozo uj alkatresz egy szereles alatt egyszerre azert nagyon ritka .
Elvesztettem a bizalmat a szerelo irant , viszont mashova nem vihetem .
Na mi tevok lennetek a helyemben ?
Tud valaki esetleg pesten belul megbizhato , nem lehuzos , ugyes , korrekt szerelot a 159-hez ?
A nadin bt szervizebe szeptemberben megcsinaltattam a komplett kuplung es vezerles cseret tobb mint 400e ert es elkezdett folyni az uj vizpumpa es fotengelyszimering .
Erhardtol vettem az alkatreszt a remek arak miatt es a nadin bt ben a XVII. ker ben kicsereltek . Erhard termeszetesen megszerzi az alkatreszt ismet es a szerelotol egy beszerelesi tanusitvany utan elbiraltatja , hogy ki , mi volt a hibas . A szerelo termeszetesen azt allitja , hogy szakszeruen lett beepitve minden es kiallitja a nyilatkozatot es ha az o hibalyat itelik meg visszaadja a szerelesi dijat (erre azert kivancsi lennek ) .
Vigyem az alkatreszt es beszereli ismet 70.000-ert !!!!
Ha az alkatresz a gyari hibas akkor nekem kell allni a szerelesi dijat , mert csak az alkatreszre szol a garancia , nem a beszerelesre !!
Erdekesnek tartom , hogy ha egy gyari hibas alkatreszt szakszeru beszereles utan miert nem vallalja a gyarto ceg at a munkadijat ???
Mondtam a szerelonek , hogy varjuk meg a szakvelemenyt az alkatreszrol es utanna ha nem o volt a hibas akkor kifizetem a munkadijat .
Tehat mindenkeppen bukom a masodik szerelesi dijat !!!
Allitolag ilyenek a magyar torvenyek ?!?!?!
Persze elofordulhat gyari hibas alkatresz , de ket kulombozo uj alkatresz egy szereles alatt egyszerre azert nagyon ritka .
Elvesztettem a bizalmat a szerelo irant , viszont mashova nem vihetem .
Na mi tevok lennetek a helyemben ?
Tud valaki esetleg pesten belul megbizhato , nem lehuzos , ugyes , korrekt szerelot a 159-hez ?
.....2013-01-08 10:47:16 // 28961
A tiéd blue & me nav-os.
panza2013-01-08 10:22:27 // 28959
Hihetetlen, milyen pofátlanok tudnak lenni a magyarországi un. "sza(k)rszervizek"! Nem tudom, mikor kapnak már észbe, hogy nem a sötét középkorban élünk! A XXI. század internetes világában sok mindennek utána tud nézni az ember és csak nevetségessé teszik magukat! Lelkük rajta, csak azután ne sírjanak és panaszkodjanak, hogy nincs ügyfél meg stb!
Ha fejet akarsz cserélni ezek is alternatívák lehetnek, legalább is én ezekbe gondolkodom:
http://autocardvdgps.com/276-159-navi-dvd
Ha fejet akarsz cserélni ezek is alternatívák lehetnek, legalább is én ezekbe gondolkodom:
http://autocardvdgps.com/276-159-navi-dvd
Kazes☻2013-01-08 09:59:41 // 28958
Bár én nem értek hozzá, de most hirtelen az jutott eszembe, ha már így fejtegeted a dolgokat, hogy az is elképzelhető, hogy valamelyik -nem tudom honnan jött- olasz, vagy német árvíznél minimum szügyig állt a vízben, melyet egy gyors komplett belső cserével orvosoltak és hát nem sikerült pont olyat szerválni,mint az eredeti volt. De ki tudja! Reméljük jutsz valamire... :)
Dömpi (il dottore)2013-01-08 09:40:25 // 28957
EZT NEM FOGJÁTOK ELHINNI!!!!!
Az imént felhívtam a Fiat márkaszervízt:
A szervizesek programja szerint az alvázszám alapján az én kocsimban B&M-s naviképernyős fejegység van! (igazából nem)
Az új ára 1 157 000 Ft (ezek idióták)
Rákérdeztem a klímára is. A kocsimban kétzónás digit klíma kell legyen - code 140. (de nem az van)
Következtetés:- vagy szar a márkaszervíz programja
- vagy az előző tulaj idejében valami okvál fogva a középkonzol egységeit kicserélték valami butábbra ... de miért???
Ha ez igaz, akkor ha bontóból veszek bele B&M-s fejegységet és digit klímás kezelőegységet, akkor a motorvezérlő fogja tudni kezelni?
Ez egyre érdekesebb kezd lenni!
Durva lenne, ha még az is kiderülne, hogy valójában az ablakemelőnek hátul is elektromosnak kellene lennie.
Akkor viszont már felmerülne bennem a kérdés: talán annyira össze volt törve, hogy darabokból raktak össze valamit?
De a festékrétegvastagságot már mértem rajta, és az nem utal semmi nagy csattanásra, az alváz is ép, húzatópadnak sincs nyoma...
Ez már komolyan REJTÉLYES! Asszem, ha jó idő lesz tavasszal, szétszedem néhány helyen és utánanézek bizonyos dolgoknak.
Az imént felhívtam a Fiat márkaszervízt:
A szervizesek programja szerint az alvázszám alapján az én kocsimban B&M-s naviképernyős fejegység van! (igazából nem)
Az új ára 1 157 000 Ft (ezek idióták)
Rákérdeztem a klímára is. A kocsimban kétzónás digit klíma kell legyen - code 140. (de nem az van)
Következtetés:- vagy szar a márkaszervíz programja
- vagy az előző tulaj idejében valami okvál fogva a középkonzol egységeit kicserélték valami butábbra ... de miért???
Ha ez igaz, akkor ha bontóból veszek bele B&M-s fejegységet és digit klímás kezelőegységet, akkor a motorvezérlő fogja tudni kezelni?
Ez egyre érdekesebb kezd lenni!
Durva lenne, ha még az is kiderülne, hogy valójában az ablakemelőnek hátul is elektromosnak kellene lennie.
Akkor viszont már felmerülne bennem a kérdés: talán annyira össze volt törve, hogy darabokból raktak össze valamit?
De a festékrétegvastagságot már mértem rajta, és az nem utal semmi nagy csattanásra, az alváz is ép, húzatópadnak sincs nyoma...
Ez már komolyan REJTÉLYES! Asszem, ha jó idő lesz tavasszal, szétszedem néhány helyen és utánanézek bizonyos dolgoknak.
Erhard 242 (Pure Energy)2013-01-08 09:17:46 // 28956
max veszel egy bontott CD-et és átcseréled a fejet....de minek használod ebben a CD-t egyáltalán? ott az SD kártya vagy mi....
Dömpi (il dottore)2013-01-08 09:01:56 // 28954
Liquid2013-01-07 23:50:10 // 28953
mit értesz CD olvasó fej alatt? egy gyári CD-s rádióm van, arra licitálhatsz :)
Egyébként a gyári tök felesleges szvsz, még a leggagyibb PNA is jobb
Egyébként a gyári tök felesleges szvsz, még a leggagyibb PNA is jobb
Dömpi (il dottore)2013-01-07 23:24:16 // 28952
de lehet, holnapfelhívom a Fiat márkaszervízt Szolnokon...kíváncsi vagyok mit mondanak!
Alfonis2013-01-07 23:23:39 // 28951
tappancsos navim van. Gondoltam még is szolidabb lenne a kijelzőn ha már van benne. Na majd még utánajárok torrentek közt. Bár igen ha ennyire nehezen beszerezhető frissítés tuti le van maradva.
Kis navikhoz könnyű megszerezni mindent azt egyből töltik mindenhova :) Most szedtem nemrég le valami Primo 2.0. Folyamatos friss térképek (még a világon túl is) táblák trafik. 3d kijelző. Egyre szebb grafika. Üzemanyagfogy. Idő meg minden. Nem kérdés, h jobb.
Cd t nem vennék akkor ink normális fejegységet bele (középkonzol kijelzős vmi) aztán felnyomnám progikkal. :P Am engem eléggé zavar az ablakba. :D kicsinek már csináltam tartót. Középkonzolon a 3 befúlyó ahol van a középső levegő terelőjére lehet rácsúsztatni. Belenyomni.... Így a bal 2 befújót lezárom és ott van .
feküdnöm kéne hnap meló :D
Kis navikhoz könnyű megszerezni mindent azt egyből töltik mindenhova :) Most szedtem nemrég le valami Primo 2.0. Folyamatos friss térképek (még a világon túl is) táblák trafik. 3d kijelző. Egyre szebb grafika. Üzemanyagfogy. Idő meg minden. Nem kérdés, h jobb.
Cd t nem vennék akkor ink normális fejegységet bele (középkonzol kijelzős vmi) aztán felnyomnám progikkal. :P Am engem eléggé zavar az ablakba. :D kicsinek már csináltam tartót. Középkonzolon a 3 befúlyó ahol van a középső levegő terelőjére lehet rácsúsztatni. Belenyomni.... Így a bal 2 befújót lezárom és ott van .
feküdnöm kéne hnap meló :D
Dömpi (il dottore)2013-01-07 23:23:17 // 28950
jó, de lehet fejegység egyben...
droberto2013-01-07 23:16:57 // 28949
SZVSZ szerint nincs olyan bontós MO-n, aki kiszed egy olvasó fejet Multis fejből.
De próba cseresznye...
De próba cseresznye...
Dömpi (il dottore)2013-01-07 23:13:59 // 28948
Tud valaki jó alfa bontót? Esetleg telefonszám/web?
A tatabányai havert már hetek óta nem tudom elérni:(, és nagyon érdekelne egy CD olvasó fej...meg néhány egyéb cucc.
A tatabányai havert már hetek óta nem tudom elérni:(, és nagyon érdekelne egy CD olvasó fej...meg néhány egyéb cucc.
Dömpi (il dottore)2013-01-07 23:11:13 // 28947
nekem ez egy igazi nagyvárosban vagy pl. 3-4 autópálya bonyolult kereszteződéskombinációjában kevés lenne...nekem kell, hogy lássam a térképet is
nem leszólni akarom! csak nekem kevés lenne bizonyos helyzetekben.
nem leszólni akarom! csak nekem kevés lenne bizonyos helyzetekben.
Dömpi (il dottore)2013-01-07 23:04:41 // 28946
Nem úgy értettem!
Arra gondoltam, hogy ha "csak" a multifunkciósra dobja ki, és amúgy sincs lemezetek, talán tényleg érdemesebb venni egy "hordozhatót".
Amúgy egyik kollégámnak Ford Mondeo-ja van. Használtan vete, persze a navi CD hiányzik. Hosszas keresgélés után külföldön meg lehetne venni a friss navi CD-t 30-40k Ft-ért, de nem adják el magyarnak, mondják menj a magyar Ford-hoz. A magyar Ford-nál 110k Ft, de csak két évvel korábbi frissítés van. Hát nem röhej?
A Fiat Mo kb 30-35k Ft-ét adja (ahogy hallottam), de talán nem is egész EU (ha többet akarsz, annyiszor a fenti összeg), de azt nem tudom mikori frissítés. A Ford esetéből kiindulva bármi lehet.
És itt most nem arról van szó, hogy Alfa vagy Ford, hanem a nagy magyar valóságról.
Arra gondoltam, hogy ha "csak" a multifunkciósra dobja ki, és amúgy sincs lemezetek, talán tényleg érdemesebb venni egy "hordozhatót".
Amúgy egyik kollégámnak Ford Mondeo-ja van. Használtan vete, persze a navi CD hiányzik. Hosszas keresgélés után külföldön meg lehetne venni a friss navi CD-t 30-40k Ft-ért, de nem adják el magyarnak, mondják menj a magyar Ford-hoz. A magyar Ford-nál 110k Ft, de csak két évvel korábbi frissítés van. Hát nem röhej?
A Fiat Mo kb 30-35k Ft-ét adja (ahogy hallottam), de talán nem is egész EU (ha többet akarsz, annyiszor a fenti összeg), de azt nem tudom mikori frissítés. A Ford esetéből kiindulva bármi lehet.
És itt most nem arról van szó, hogy Alfa vagy Ford, hanem a nagy magyar valóságról.
Alfonis2013-01-07 22:52:37 // 28945
http://www.youtube.com/watch?v=D3eCtxlgmlE
Alfonis2013-01-07 22:43:55 // 28944
Szóval szigorúan a saját véleményed szerint meg is érdemeljük!?...ő hu -nem igazán értem, hogy ezt, h érted de Ok Dömpi.
(köszi a hasznos infókat... :D)
(köszi a hasznos infókat... :D)
panza2013-01-07 22:42:26 // 28943
Hát nem! Azért én sem adom fel!
Alfonis2013-01-07 22:39:04 // 28942
hümm hja :D az nem lesz jó ide :D na majd keresgetek én is neten. Gondoltam hátha valakinek meg van EU :D
panza2013-01-07 22:34:17 // 28941
Nekem a Benelux államok van meg! Onnan jött a vas!