Jelentem meg volt a 34k-s szerviz nagyon segítőkészen és professzionálisan álltak az összes gondolatomhoz. És abból van sok:D
www.autocentrumszabo.hu
Állapotok:
- olajcsere megtörtént, hűtővizet még nem kellett cserélni, de már megvan az alfissimo csavarka, a műanyag légtelenítő csavarok helyett:)
- futómű pattogás: felvették garanciális javításra a stabilizátor rúd és pálcák cseréjét, mert meg tudtam mutatni a szervizesnek a hangot
- úgy néz ki hogy kakukk az akkumulátorom, 3 évese cseréls lesz.. állítólag 10p gyújtáson és lemerült, de nem erőltették, mondták most nincs raktáron, de javasloják a cseréjét, úgyhogy ezt ellenőrzöm magamnak is hogy megmakkan-e ha nem töltögetem.. de ezek után valszeg akkor cser újabb kicsit píz..
- kerék még van 4mm a gumin ezt a nyarat még elfuthatja
- fék: az is következő évesnek tűnik most még jó:)))
A szerelő nagyon kedves volt, mindenben állt a rendelkezésemre az autó átvizsgálása után tudtam vele beszélni, és meghallgatta a futómű hangot is a szervíz után, és intézkedtek is.
Assistance hosszabbítást is kértem ezt is intézik 1 év 22k lesz.
Hát ilyen az élet egy öreg alfaromeo-val:))))
Hazafele nem állt be az olajszint mert rendesen oda sem tudtam lépni neki, annyi hely nem volt:P
Akku az is lehet hogy csak az utóbbi 2 hónap állítása tett be neki, de ha már ez betesz akkor igazából úgy is csere mert nem akarom hogy külföldön feküdjön ki..
2.8 bar-ra felment a keréknyomás a meleg miatt így már nagyon dobja a farát:D