Giulia a vérfarkas:D
Hát nem véremet vette ez a dög telihold fényénél??? Mit jelent ez?
Hát szereztem neki Pirelli P-Zero Corsa-t, Trofeo felnit.
Elmentem éjszaka kerék savarért, elnézést és ezer köszönet:D nem szerelünk este:D De:D
Esztergáltam neki lukat a távtartóra hogy felmenjen előre.. szépen megtisztogattam a csavarokat, megelenőriztem, teljesen betekerve körbeforgattam, nem ver-e szét valamit a kerékagyban:D
Erre, előbb alig bírom leszedni az első kereket úgy ráhúzták a Fiat Szabóéknál, rendesen emwlővel kellett megtámasztanom a kulcsot:D de csak kerekenént egy csavar volt ilyen kegyetlenül meghúzva:P ez valami trükk lehet:P de kikódoltam :D
Akkor utába a hátsó keréknél full sötétben odacsippentette az ujjacskámat azt összevéreztem a vadi új fényt:D
Nem néztek hülyének a kúton mikor nyomást ellenöriztem hogy nyalogatom le a vérem a felniről…
Vá ROTFL mondom hogy magyarázom meg a rendőrnek ha megállít, full gyári az autó eskü csak véres:D
Na jó akkor ilyen 2,4 hátra 2,5 előre nem tudom jó-ez QV méretre 245, 285???
10,5 fok volt hidegen nagyon csúszott a gumi, jobban minta 3 éves Conti:D
Minden teligáznál elkapart:D mintha megérezte volna most más világ van oda lehet tenni a powertt:D eskü meg vérfarkasodott:D
Na atmztán sikerült kicsit melegítgetni l, megrángattam, nem akartam kanyarswbesség rekordot dönteni csak megízlelni végre a pirellit:)))) ha 4 éves is még is csak az:)
A játékosság állat, a rugalmasság, finomság megmaradt, egy pici plusz menetzaj, igazából még jobban lehet érezni mi tórténik az autó alatt:D mintha még azt is érezném melyik kerék forog épp el:D
Na csak finoman meg görgettem:D aztán most gyógyulok:D
Eza dög hogy mindig meglep, aztán lekenyerez, és megzabál:D
Mennyi nyomás kell bele?
Meglepö de most 23mm-nek mertem a gyári csavart..
A 28-asok kicsit össze vissza vágottak az annnyira nem győzőtt meg.
Előre az 5mm pogácsával a 35-ösöket tettem fel, hátra a gyárit.
Nagyon köszi Shadin, a csavar kölcsönzést!!!

Nem tudom mit irkáltam össze ez mind 8 után történt:D