Mutasd

>> Szerviz2019-04-30

Szólt a bal hátsó, kicseréltem mindkettőt.

Album

>> Szerviz2019-04-29

Új az eleje, lemosva, futómű beállítva.

>> Szerviz2019-04-19

Egy erősebb fékezést követően a jobb első lengőkar bekötésénél a bölcső erősen deformálódott. Az alkatrészek már tavaly be lettek szerezve, de úgy gondoltam még ráér. Hát nem annyira.

Album

>> Szerviz2019-03-17

Berohadt a tengely, szét kellett szedni. Csináltam ilyet 10 éve, olyan ez mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni. Tengelyt meg kellett tisztítani a rozsdától, kapott friss zsírt és most jó.

>> Szerviz2019-03-17

Korábbi posztban írt javítókészlet beépítésre került, masszív darab.
Csak ne lett volna berohadva a bal lámpa horizontális állítócsavarja ill.
ennek következményeként letörve a tengelyről a fogastárcsa :-(
Megpróbáltam megragasztani, majd kiderül...
Rögzítőcsavarokból három hiányzik. Legközelebb pótlásra kerül.

Album

>> Szerviz2019-01-19

Szeptemberben volt a fórumon téma, hogy mi a legjobb megoldás a lefittyedt lámpa javítására. A Manoloff oldalon lévő nyert. A rendelésem elveszett, meg nulla volt a kommunikáció a PayPal-os fizetést követően. Pár válasz nélküli levelet követően visszakértem a PayPal-tól a pénzem, meg is kaptam és elfelejtettem az egészet. Majd december környékén jött egy levél a sráctól, hogy bocsi de gondjai voltak mind a levelezésével, mind pedig a bolgár postával és elnézést kér mindenért. Csak fizessek 9 Eurót egy jó postáért és máris küldi újra a cuccot. Annak ellenére, hogy ekkor már visszakaptam a pénzem tőle, amit közöltem is vele. Ennek ellenére mostanra megérkezett a készlet, ami 9 Euróba került így. Ezek után ki-ki döntse el h akar-e foglalkozni vele. A listaár plusz a szállítás kb. 8000 Forint, de ha megjön akkor ez egy jó cucc.

Album

 
>> Szerviz2018-11-24

Minden állapotban akadozott már a törlés, így javítani kellett. A műtét sikerült és a páciens is életben maradt.

Album

>> Szerviz2018-09-23

Kattog már a kuplungszerkezet, de gondoltam hátha javul a helyzet, ha lecserélem a kuplung hidraulikában az olajat, de sajnos a légtelenítő be volt rohadva, így vettem egy új munkahengert. Csere után kapott friss olajat és ezeknek köszönhetően a kuplung(pedál) használhatóbb lett, kattog ugyan, de el lehet rendesen indulni az autóval, nem akadozik fogásponton.

album...

>> Szerviz2018-09-23

A sokküllős felniket lecseréltem a gyári SE felnikre. Előbbi ET35, utóbbi ET49,5. Rendes 29 mm nyomtáv szélesítés volt, a gyárival sokkal jobban viselkedik kanyarban, nem akarja nagyobb sebességnél maga alá rántani az orrát, jelentősen csökkent a túlkormányzás. A csillaggal talán jobban nézett ki, bár nem tudom, mert elfogult vagyok a gyári cuccokkal.

>> Egyéb2018-09-16

Méltánytalanok voltak az emblémák így kapott előre és hátra is újat.