Újként Üdvözlök mindenkit itt a fórumon.
Végre sikerült beregisztrálni tagként is az oldalra. Mely egyben öröm és boldogság, de sajnos egy kis keserűség is hozzá tartozik, mivel elég nehezen jött össze az a bizonyos közös kép az autómmal :(
Úgy érzem, hogy szerelem volt első látásra ez az autó. Mikor megjelentek róla a hírek, egyszerűen magával ragadt. Be kell valljam, idáig messze álltak tőlem az Alfák (na most lehet beszólni nyugodtan:) ), igazából nem is hittem benne, hogy egyszer boldog tulaja lehetek egy ilyen gyöngyszemnek, de akkor jött az első személyes találkozás, majd egy újabb és újabb... ezúton szeretném megköszönni Zsoltnak a szíves türelmét és kitartását.
Egy kicsit féltem a manuális váltótól először, de amint megtettem vele a próbakört, minden félelmem szertefoszlott, sőt tetszett, nagyon tetszett.
Természetesen nagyon sokat olvasgattam, nézegettem a fórumot, böngészgettem a hozzászólásokat, és azt sem titkolom, hogy a legelején számításba jött mindhárom Giulia modell: Veloce diesel, Veloce benzin, na és a QV is.
Aztán jött egy lehetőség, amit úgy érzem meg kellett, hogy ragadjak. Nem tudtam ellenállni.
Most jön a fekete leves, melyről készítettem egy képet, és ilyet nem kívánok egyik QV tulajnak sem. Megjegyezném, hogy a kép 06.24-én készült :(

Azóta csak "messziről" és néha szemlélem őt.
Utam során furcsa hangra lettem figyelmes, először csak halkan, szinte alig hallatszódott (én mondjuk odafigyelek minden kis hülye zajra és észre is veszem őket), majd pár tíz kilóméter után úgy 100km/h környékén már annyira hallatszódott, hogy az utastérben is hallottam.
Motorból jött, csörgés, csattogás (mint amikor a szelep odaver, csak ez kb. 5ször hangosabban). A fura az egészben, hogy se teljesítmény csökkenés, se egy kontroll lámpa nem jelzett. De nem mertem tovább menni vele, szóval aszisztencia és autómentő.
És azóta? Hmmm, van egy bérautóm :( ami nem Alfa
Sajnálom, hogy egy picit hosszúra sikeredett a bemutatkozó hozzászólásom, de ezt másképp nem lehet megfogalmazni, leírni.