Nekem az első ajtóban gyárilag un. "kisovál" volt.
Hasonló simán befért volna, de mivel a hangszóró körül lyuk van, ezért nem túl jó a megoldás.
Én egy "nagyovál"-t operáltam be, így.
Hátul 16 cm-es mélysugárzó van.
Én egy 20-ast raktam be, így.
Nekünk a GTV-ben, az ajtókban ezek vannak. Faragás, keret, pászítás nincs, a gyári helyen ülnek. (Ezekkel vettük, nem nagy eresztés egyébként.) Keresgélj rá a méretekre.
A kalaptartót passzolom, ott még nem túrkáltam. ;)))
hááááát.... azért nem nagy hátrány, ha van. :)
Viszont az is igaz, hogy aki azért vesz kabriót, hogy utána klímázgasson felhúzott tetővel csak mert kisüt a nap, az selyempapírkutya. :D
Múlt kedden voltunk fent Pesten a Spiderrel. Szerintem a barátoddal találkoztunk a városban :) Alfával is ritkán találkozik az ember, nemhogy Spiderral :) Felüdülés volt :)
A klíma szerintem nagyon kell. Nyáron, 35 fokban nem nagyon lehet nyitni, mert napszúrást kap az ember. Felcsukott tetővel meg megfő.
Ahogy nézem ebben is van.
Köszi, :-))) Tényleg felesleges nehezék a klíma benne :-)
No itt volt nálam az előbb. Mit is mondjak, mikor beleültem felállt az összes szőröm (is), a libabőr futkosott rajtam. Na ez aztán az egyik fő vírus hordozó! Csináltam septibe pár képet róla:
Sziasztok:-)
Egy barátom ma vett egy spidert (még nincs regisztrálva itt). Felhívott telefonon hogy elvitte szervizbe egy átnézésre, össz olaj és össz szűrő cserére. A "szerviz" azt mondta neki hogy ez egy kabrio és ebbe nincs pollen szűrő. Tényleg? Szerintem ez hülyeség :-) Hol van benne, merre keressük? Még én sem láttam a vasat, most van úton vele felém. Ha valaki tudja segítsen, előre is köszi.
Kicsi hidraulika folyadék hiányzik belőle, majdnem tökéletesen működik. :) Ők elég bénák konkrétan fingjuk nem volt az egész autóhoz. :)))
Nem hiszem hogy hogy lejáratás lett volna a céljuk, inkább eladni szerették volna nagyon.
Mikor a Winkler elvitte akkor kezdtünk alkudni rá, tekervényes utakon. Mire Mikiékkel odamentünk már megvoltak puhítva. :))
Sokkal nagyobb gondok is vannak (voltak) pl a tompított csatlakozó csípőfogóval történő eltávolítása, vagy a tojás alakú felni, esetleg az életveszélyes gumik. De ez már a múlt, végre jó kezekben a verda. :))
Jó szemű amúgy észrevette a géptetőn a fényezést... Konkrétan az egész autó körbe fényezett. Sajnos nem is annyira szépen. Viszont amit a belsejéről írt, az állja a helyét. Qrvára le lett lakva és jó retkes. De Én már tudom milyen lesz!!! ;))))))
Yessss, elmentünk, visszajöttünk, de nem mentünk be.
Ilyen hosszú tél után túl jó idő volt ahhoz, hogy bámészkodjunk, Kocsikázni kellett! 250 km-t mentünk nyitott tetővel és fülig érő szájjal :-)))
Holnap délután - ha az idő is úgy akarja - megtesszük az idei első Balaton túrát Balatonfüredre. Megnézzük a carStyling-osokat, csak hogy legyen arra normális autó is :-DD
Én már kinyitottam néhányszor. Elég gyanús is lehettem a rendőröknek, mert ebben a 2 hétben kétszer is beálltak mögém, levillogtak és igazoltattak. Persze annyi eszük nincs, hogy ha gáz lenne a kocsival, vagy piáltam volna, akkor nem hívnám fel a figyelmet magamra a nyitott tetővel. Vagy talán azt hitték drogdíler vagyok?? Nem tudom, de mindkétszer felírták minden adatom, lekérdezték a központban és még meg is szondáztattak. Mondjuk elég csalódott pofájuk volt, amikor semmit nem találtak. :)
Szedte már ki valaki a Spiderből az akkutálcát?
Alul oldalt van két-két csavar, eddig oké.
Hátul viszont ahogy nézem hozzá van hegesztve a kasznihoz. (Mondjuk ide elég nehéz benézni, a fényképező is alig fér be.):
Nem értem a koncepciót...
Viszont jó lenne alatta korróziómentesíteni és lefesteni. Az első képen bal oldalon látni a gondot.
Lassan itt a szezon, nekem is elő kéne szedni a vasat.
Műszaki lejárt, olajat kéne cserélni és az új sárvédőket is el kéne vinni a fényezőkhöz.
Asszem neki állok hamarosan a projectnek.:-)
Ma úgy döntöttem, hogy megjött a tavasz. Szárazak az utak.
Előszedtem a Pókot. Igaz csukott tetővel, de mentünk egy kört. Megejtettünk egy mosást, és egy kerékpumpálást is.
Még mindig borsódzik a hátam, olyan jó hangja van 4e felett :-)))))))))))))))