Blog

>> Egyébpityke // Alfa Alfetta 1.6 // 2007-09-26

lefestegettem a doblemez betéteket,kartervédöt és egyéb lemez darabokat. : ))))

 
>> EgyébWilly // Alfa 146 ti // 2007-09-25

Alfa találkozós hétvége volt. Szombaton szlalom verseny Budaörsön, majd este egy Budapesti minitalálkozó városi felvonulással és Hősök terén fényképezéssel. Vasárnap pedig a Tököli reptéren a Fiatosok vendégei voltunk. Volt tesztvezetés, mini-rally, gyorsulás.

>> EgyébSysy // Alfa 33 SW 1,5 4x4 // 2007-09-25

Megvettem tegnap az új lámpát. Már csak a beszerelést várja, de az is eljő nemsoká:) És máris új szemmel fog pompázni a kicsike:)

 
>> AutóápolásChEff // Alfa 147 1.6 TS Distinctive // 2007-09-25

Sajnos régen volt időm égész nap a kocsival foglalkozni, ma megkapta :) Kívül nagymosást kapott, belül csak a szőnyegeket tisztítottam le, mert az elektronikás miatt a belsejére nem maradt több időm, besötétedett.
A mosással egy időben kapott új első ablaktörlőket is gyárit :) Ami nagyon-nagyon jó szuperál.

>> SzervizChEff // Alfa 147 1.6 TS Distinctive // 2007-09-25

Valamikor vagy egy hónapja elromlott a kűrtöm. Hamar rájöttem, hogy életveszélyes nélküle közlekedni Pesten így ma elvittem egy elektronikáshoz. A fazon másfél órát dolgozott rajta mire rájött, hogy a kormányban lévő nyáklapon elégett a szál ami összekötné a kapcsolót a dudával. Áthidalta és most újra szól és én pedig megnyugodhatok :)
Ha már ott voltam gondoltam ránézhetne arra hogy miért nem jelez vissza a műszerfal ha be van húzva a kézifék. A hiba egyszerű volt, nem volt bekötve :DDD
Ez is kipipálva. :)

>> EgyébTI lliék // Alfa 156 1.9 JTD,sw // 2007-09-25

Szeptember TIZENHARMADIKÁN meló után az M5-ön száguldottunk pihenni egy utolsót még a jó időt kihasználva, tehát nagy volt a boldogság egészen a következő pillantig........ az előttünk haladó kamion deffektet kapott és a belőle leszakadó gumidarabon rongyoltunk át. Egyből megcéloztuk a leállósávot és sajna akkor tapasztaltuk, hogy a jobb eleje a kocsinak egy "kissé" hiányos, benyomódott a lökös meg leszakadt a ködlámpa...... Kitöltöttük a betétlapot.....Fájó szívvek folytattuk utunkat. :(

 
>> EgyébVersionX // Alfa 156 1,6 TS prog. // 2007-09-25

Felkerültek a gépre a Bosch erotwin ablaktörlőlapátok

 
>> Tuning és extraNaTo // Alfa 75 3.0 V6 America // 2007-09-25

Miután sikeresen lebontottam az első lököst az M3-ason a zivatarban, kis kasztnizás következett. Új lámpák is kellettek, és sajnos megsérült a kocsi jobb elején néhány relé. Ezen dolgok folyománya képpen nem ment a hűtőventillátor, az ABS és a fék rásegítő. Debrecen -- Csíííííplőőős ... neki esett. A ventillátor rendben van, az ABS redben van, de mivel nem volt kapcsolási rajz, a szervó még nem jó. Mindenesetre fölkerült egy olajos direkt szűrő, és egy teljes 60-as kipufogó rendszer. A kipufogót a leömlőktől vittük végig, katalizátort "bizonyos okokból" kihagytuk :). Jelenleg nincs közép dob, csak egy hátsó sport dob. A hangja elég veszedelmes lett. A V6 nem tud hazudni. :) Szerintem most egy kicsit hangos lett, egy két hétig járok vele, és meglátjuk. Ha megszokom így marad, ha fáfni fog a fejem, vagy zavar, akkor módosítunk rajta. Külön köszönet a csőmegmunkálásért, profi hajtogatásért, vérprofi hegesztésért, és a hibátlan tervezésért Mr. Beke Imrének! Reggeltől éjfélig csinálta a rendszert, és mindenki elégedett volt vele. Még én is! ;)

 
>> EgyébGEORGE // Alfa 156 2,4 M-JET 20V SportDiesel // 2007-09-25

Megint egy pompás nap Olasz autók közt :-)

201m-es gyorsulás

1. GEORGE 10:150-es brutto ídővel
2. Anikó 2,4 JTD 10:260-as ídővel
3. Vitya 2,4 JTD 10:828-as ídővel

Ca. 1,5 hónap városkörnyéki szaladgálás után eljött az ideje elvinni a kicsikét egy hosszabb kirándulásra. Ma délután indulás Münchenbe, egy 3 napos sörözgetésre, aztán szombaton egy berchtesgadeni kitérővel irány haza. Ez legalább 1.600 km-t jelent, sajnos várhatóan főleg esőben, ráadásul egy lakóautó tempójához igazodva, de azért remélem jól bírjuk majd mindketten...;)